Curățarea mormanelor de gunoaie din jurul blocurilor duc la „schimbarea urbanistică”

Mormane de gunoaie zac nederanjate de nimeni într-unul din cartierele municipiului Vulcan. Pretutindeni, inclusv sub geamurile blocurilor, tronează deșeurile aruncate la voia întâmplării. Autoritățile locale de la Vulcan anunță că în zona blocurilor din cartierul Cocoșvar va avea loc o „schimbare urbanistică”.

Aceasta trebuie să înceapă cu igienizarea zonei prin îndepărtarea mormanelor de gunoaie aruncate la voia întâmplării. Edilii au ajuns la concluzia că punctul de colectare a deșeurilor trebuie extins, iar locul de joacă desființat pentru a face loc unei parcări.

“Punctul de colectare a deșeurilor menajere din perimetrul acestor blocuri trebuie extins. Actuala configurație a acestui punct se dovedește a fi prea mică în comparație cu cantitatea de deșeuri aruncate aici de locatarii mai multor blocuri din cartier. Cu această ocazie, primarul Gheorghe Ile le-a cerut cetățenilor prezenți să-i sensibilizeze pe cei ce încă mai aruncă diverse deșeuri menajere sau extra-menajere la întâmplare, generând nu doar un aspect complet inestetic, dar și posibile focare de îmbolnăvire pentru oamenii ce locuiesc aici”, arată autoritățile locale de la Vulcan.

În plus, edilii renunță la locul de joacă. Aceștia susțin că locul de joacă pentru copii existent dar neutilizat, va fi înlocuit cu parcări pentru autoturismele locatarilor, în scopul fluidizării circulației și simplificării accesului serviciului de salubritate pentru ridicarea deșeurilor

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *