Cursa pentru descoperirea unui vaccin împotriva Covid-19, într-o producţie HBO

Cursa pentru descoperirea unui vaccin împotriva Covid-19 va fi relatată într-o producţie HBO, bazată pe cartea „The First Shot” a lui Brendan Borell şi produsă de cineastul Adam McKay, premiat cu Oscar pentru „The Big Short” (2015).

Eventuala miniserie va urmări companiile şi profesioniştii implicaţi în încercarea de a descoperi un vaccin, ştiinţa din spatele acesteia şi provocările politice.

McKay va fi producător executiv prin Hyperobject Industries împreună cu Todd Schulman. Borrell va fi, de asemenea, producător executiv al proiectului.

Adam McKay a pus bazele Hyperobject anul trecut, când a semnat un acord pe cinci ani cu HBO. El mai are câteva proiecte în dezvoltare pentru reţeaua de televiziune, între care un serial despre echipa Los Angeles Lakers din anii 1980, o adaptare a lungmetrajului „Parasite” şi o miniserie despre schimbarea climei.

Cel mai recent, el a fost producător executiv al serialului HBO „Succession”, premiat cu Emmy, pentru care a şi regizat pilotul. Cu reţeaua a mai colaborat pentru „Eastbound & Down” şi „Funny or Die Presents”.

Borrell este jurnalist în Los Angeles şi scrie pentru The Atlantic, Bloomberg Businessweek, National Geographic, The New York Times şi Outside. Proiectul „The First Shot” a fost adjudecat de editura Houghton Mifflin Harcourt.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *