Declarație oficială: Petru Mărginean candidează, independent, la Primăria Deva

Fostul primar al Devei, Petru Mărginean, a anunțat, luni, că va candida pentru un nou mandat, la alegerile parțiale care ar putea avea loc în această toamnă. Dacă mandatul trecut a fost primar din partea PNL (partid în care a ajuns datorită celebrei „ordonanțe a traseiștilor”), acum Petru Mărginean este hotărât să candideze independent, susținând că îi are alături de el pe reprezentanții societății civile.

”Cred că 99% eram hotărât să candidez până vineri, când am văzut că, nu știu, unora le e frică de mine și atunci m-am hotărât astăzi ca să anunț că 100% candidez la Primăria Deva. Candidez independent, susținut de societățile civile, de cetățenii acestui oraș care m-au susținut și mă susțin în continuare”, a declarat Petru Mărginean, în cadrul unei conferințe de presă, susținută de fostul edil în… Piața Arras din Deva.

Petru Mărginean a vorbit și despre programul pe care ar vrea să îl prezinte devenilor.

”Am să vin cu un proiect, un program, dar în primul rând vreau, pe ultima sută, să prindem acele fonduri europene, ca să nu le pierdem și am proiectele demarate. Asta mă doare cel mai mult. Nu trebuia să le continue cu ale mele, dar puteau să le depună, ca să nu se piardă acele fonduri. Am proiectele demarate, discutate, deci important e să fie cât mai repede, ca devenii să nu sufere și Deva să nu mai arate cum arată acum”, mai spune Petru Mărginean.

Anamaria NEDELCOFF

 

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 421 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *