Accident cu victime, între Deva și Brad. Patru mașini au fost avariate și două persoane transportate la spital

În urmă cu puțin timp un accident a avut loc pe DN 76, pe raza localității Vălișoara. În evenimentul rutier au fost implicate 4 autoturisme și 2 victime. La acest moment traficul este blocat pe ambele sensuri.

Potrivit ultimelor informați date de polițiștii, din cadrul IPJ Hunedoara, accidentul a avut loc, miercuri, la ora 16:37, iar prin intermediul SNUAU 112, a fost sesizată Poliția Municipiului Brad că, în localitatea Vălișoara a avut loc un accident rutier.

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului, au constatat că, un bărbat în vârstă de 40 de ani din localitatea Crișcior, în timp ce conducea un autoturism pe DN 76, din direcția Brad spre Deva, într-o curbă deosebit de periculoasă spre dreapta, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, pătrunzând pe contrasens, unde a acroșat frontal un alt autoturism condus de către un bărbat din județul Bihor.

În urma acestui eveniment rutier au rezultat doar pagube materiale. Bărbatul în vârstă de 40 de ani, împreună cu o tânără în vârstă de 18 ani în calitate de pasageră au coborât din autoturism pentru a verifica starea autoturismului implicat în evenimentul rutier. În timp ce aceștia se aflau pe partea carosabilă, au fost acroșați de către un alt autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 69 de ani, din municipiul Orăștie, care care se deplasa cu autoturismul pe direcția Brad-Deva, proiectându-i pe celălalt sens de mers, într-un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani, cetățean german, care se deplasa cu autoturismul pe sensul de mers Deva-Brad.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a bărbatului în vârstă de 40 de ani și a tinerei de 18 ani, care au fost transportați de către echipajele medicale sosite la locul accidentului, la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, informează sursa citată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.