DEVA: Campanie de TESTARE GRATUITĂ A AUZULUI – 8 și 9 august 2022!

Devenii își vor putea testa, GRATUIT, auzul, timp de două zile – în cadrul Campaniei Naționale „Ajutăm România să audă!”, organizată de Soundservice în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva și Direcția de Asistență Socială Deva.

Astfel, CARAVANA MOBILĂ de testare gratuită a auzului se va afla la Deva – în zilele de luni, 8 august 2022 și marți, 9 august 2022, între orele 9:00-17:00, în parcarea din fața Hotelului Deva (Bulevardul 22 Decembrie).

Campania se adresează tuturor locuitorilor orașului și are ca scop identificarea și sprijinirea persoanelor care se confruntă cu probleme auditive.

Potrivit reprezentanților Soundservice, testarea gratuită a auzului va fi realizată de către specialiști, într-un cabinet mobil, configurat exclusiv în acest scop și dotat cu aparatură de ultimă generație.

Testarea auzului durează aproximativ 15 minute și este non-invazivă și nedureroasă.

Persoanele care participă la campania de testare gratuită a auzului vor beneficia și de interpretarea rezultatelor testului și vor primi recomandări, din partea specialiștilor, pentru rezolvarea problemelor.

 

Direcția de Asistență Socială Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *