E scris în stele – vineri, 5 august 2022

Aspectul astrologic marcant al zilei este realizat de către pătrarul Lunii de pe Scorpion cu Soarele de pe Leu. Acest unghi celest cam disonant al luminariilor ne vorbeşte de accese de: furie, impulsivitate, orgoliu nestăvilit, aroganţă, egoism, extravaganţă, vanitate, snobism şi lipsă de măsură. Soluţia temperării acestor deficienţe astrale ale zilei stă în dezvoltarea personală a unor calităţi ce ţin de: înţelepciune, răbdare, integritate, corectitudine, bunăvoinţă şi pozitivism. Doar expresia acestor calităţi are, într-adevăr, potenţialul de a limita efectele adverse ale acestei opoziţii care indică un veritabil ,,război în ceruri”, un conflict ce are urmări, chiar din plin, şi pe Pământ.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Puteți resimţi o stare lăuntrică cumva mai radicală şi mai puţin bine intenţionată în relaţiile cu cei din jur. Fiţi mai atenţi şi cu banii! În dragoste, dar şi în chestiuni ce ţin de copii, se pot arăta unele dificultăţi.

 

TAUR: Nu prea se arată o zi cu satisfacţii în viaţa de cuplu. Aşadar, abordaţi o atitudine constructivă faţă de persoana iubită. Nu semnaţi, pentru astăzi, contracte ori alte înţelegeri. Se pot prezenta şi unele probleme familiale.

 

GEMENI: La locul de muncă încercaţi să optaţi pentru o atitudine mai înţelegătoare şi mai pozitivă faţă de colegi. Menajaţi-vă, cu mai multă dedicare, starea de sănătate! Căutaţi să fiţi mai moderaţi în discurs.

 

RAC: În iubire se arată o doză mai înaltă de inconstanţă. Astfel, căutaţi să arătaţi mai multă tandreţe, afecţiune şi preţuire persoanei dragi. În plan financiar indiciile astrale vă sunt cam nefaste.

 

LEU: Raporturile cu persoanele din familie se pot arăta cam volatile. Nu este o zi recomandabilă pentru a vă ocupa de treburi domestice. Încercaţi, pe cât vă este posibil, să nu prezentaţi o atitudine mai severă sau ursuză.

 

FECIOARA: În plan intelectual se arată că puteți dispune de o concentrare mentală mai puţin activă. Astfel, ar fi indicat, ca în această zi să vă relaxaţi şi să vă odihniţi ceva mai mult. Mai multă atenţie şi cu sănătatea.

 

BALANŢA: Ar fi de bun augur să încercaţi să fiţi mai practici şi mai moderaţi în cheltuieli. Achiziţionaţi-vă doar produsele absolut necesare! Se pot ivi şi unele supărări sau deranjamente din parte unor amici.

 

SCORPION: Căutaţi să fiţi mai pozitivi şi mai optimişti! Nu cădeţi pradă frustrărilor şi altor atitudini închistate. Exersaţi-vă spiritul practic şi fiţi ceva mai pragmatici. Se mai pot prezenta şi unele blocaje în plan profesional.

 

SĂGETĂTOR: Puteți reliefa o stare emoţională uşor mai tensionată. Fiţi ceva mai atenţi şi cu sănătatea. Totodată, este o zi cam nefastă și pentru călătorii, studiu, evaluări şi asumări de decizii importante.

 

CAPRICORN: Se pot ivi unele ipostaze dezamăgitoare din partea unor prieteni. Planurile voastre de viitor pot cunoaşte o complicaţie în atingerea obiectivelor. Mai multă atenţie la bani şi la un risc ceva mai înalt de incidente.

 

VĂRSĂTOR: Vi se pot reliefa unele probleme de ordin profesional. Unele  zvonuri malițioase vă pot păta reputația. Mai multă atenţie în chestiuni ce țin de cuplu, dar și în afaceri. Nu este o zi cu noroc pentru chestiuni ce ţin de justiţie.

 

PEŞTI: Din păcate, nu este o zi prea bună pentru studiu şi evaluări, aşadar fiţi ceva mai atenţi. Mai multă precauţie şi la drum ori la călătorie. În chestiuni ce ţin de sănătate se pot releva unele probleme semnificative.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi mereu dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *