Deva sub cod portocaliu de caniculă în zilele de 2 și 3 august

Într-un comunicat de presă, Primăria Municipiului Deva informează că, în zilele de miercuri și joi (2 și 3 august 2017), temperaturile maxime vor atinge frecvent 36-39 de grade, iar disconfortul termic va fi accentuat. Totodată, indicele temperatură-umezeală (I.T.U.) va depăși pragul critic de 80 de unități.

Pentru a veni în sprijinul persoanelor afectate de caniculă, miercuri și joi, Primăria Municipiului Deva va amenaja 4 puncte stradale în care va fi oferită apă îmbuteliată, în următoarele locații:

–Bulevardul 1 Decembrie 1918 (zona sensului giratoriu de la Poșta Veche);

-Bulevardul Decebal (Piața Centrală);

-str. Mihai Eminescu (zona Astoria);

-Bulevardul 22 Decembrie (zona Miorița).

Tot ca o măsură anti-caniculă, în Municipiul Deva funcționează neîntrerupt 17 cișmele, în următoarele locații: Parcurile Cetate (2), Opera și Bejan, Bulevardul 22 Decembrie – zona Spitalului Județean de Urgență, Piața Arras și zona Bisericii din Ceangăi, Bulevardul Dacia (4) și străzile Nicolae Grigorescu, Primăverii, Dimitrie Cantemir, Barbu Lăutaru, Ion Păun-Pincio și Horea.

Pe lângă acestea, Primăria Municipiului Deva le recomandă cetățenilor evitarea ieșirii din locuințe în perioadele cu temperaturi ridicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *