Devenii care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19 pot face acest lucru prin intermediul Direcției de Asistență Socială

Pentru asigurarea accesului tuturor categoriilor de persoane la programarea pentru vaccinarea împotriva COVID-19, au fost identificate de către Guvernul României mai multe posibilități de înscriere, pe fiecare etapă în parte.

Conform legislației în vigoare care aprobă Strategia de vaccinare împotriva COVID-19 în România, pe platforma de vaccinare se pot înscrie prin intermediul direcțiilor de asistență socială de la nivelul primăriilor, persoanele care au vârsta peste 65 de ani și persoanele aflate în evidență cu boli cronice, indiferent de vârstă.

Aceste categorii de persoane din municipiul Deva pot să se programeze în etapa a II-a a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, prin intermediul Direcției de Asistență Socială Deva.

Devenii care vor opta pentru  efectuarea programării în vederea vaccinării prin intermediul Direcției de Asistență Socială Deva, trebuie să depună la Registratura instituției următoarele documente:

 

  • copia actului de identitate
  • documente medicale/adeverințe care atestă faptul că solicitantul este luat în evidență cu boală cronică

Cererile se pot depune personal la Registratura Direcției de Asistență Socială Deva sau se pot transmite prin e-mail la adresa: dasdeva@primariadeva.ro.

Informații suplimentare puteți obține  la telefon 0800500022.

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 se derulează prin reţeaua de centre de vaccinare fixe sau mobile și la cabinetele de medicină de familie, după caz.

 

 

Nicolae-Florin OANCEA

Primarul Municipiului Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *