Dezbatere pentru prețul apei și canalizării

CJ Hunedoara a lansat în consultare publică Proiectul de hotărâre privind aprobarea prețului pentru apa potabilă și a tarifului pentru canalizare-epurare pentru aria de operare a SC APA PROD SA Deva.

Potrivit documentului, urmează să se aprobe „prețul pentru apa potabilă produsă, transportată și distribuită pentru întreaga arie de operare a SC ApaProd SA Deva, la nivelul de 4,44 lei/mc, exclusiv TVA, potrivit avizului ANRSC (..) și se aprobă tariful pentru canalizare, epurare pentru întreaga arie de operare a SC Apa Prod Deva SA, la nivelul de 3,95 lei/mc, exclusiv TVA, potrivit avizului ANRSC (…)”.

Propunerile și sugestiile pot fi transmise la CJ Hunedoara până la data de 26 noiembrie.

În momentul de față, potrivit datelor publicate pe site-ul Apa Prod Deva, prețurile sunt de  4,48 lei/mc pentru populație, inclusiv TVA și  4,11 lei/mc pentru restul utilizatorilor, exclusiv TVA pentru apa potabilă și pentru canalizare epurare tarifele sunt de 3.98 lei/mc pentru populație, inclusiv TVA și  3.65 lei/mc pentru restul utilizatorilor, exclusiv T.V.A.

 

Monika BACIU

Un comentariu la „Dezbatere pentru prețul apei și canalizării

  • 21 noiembrie 2021 la 11:13
    Permalink

    Cum este posibil ca prețul apei de canalizare sa fie atit de aproape de prețul apei potabile? Aaa, avem de plătit salarii uriașe din facturile pe ape!Salariile șefilor de la Apaprod, se știe!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *