Din cauza oboselii la volan, un șofer a sărit cu mașina peste șanțul de la marginea drumului

Zi cu ghinion pentru un șofer din Tulcea care se deplasa pe DN68 în direcția Carnasebeș-Hațeg. Din primele cercetări se pare că acesta a pierdut controlul mașinii din cauza oboselii, iar în urma impactului soția acestuia, a fost grav rănită.

„În data de 13.07.2020 ora 17:11, Poliția Orașului Hațeg a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că pe DN 68, s-a produs un accident rutier.

Poliţiştii care s-au deplasat la fața locului, au constatat faptul că, un bărbat de 60 de ani din municipiul Tulcea în timp ce conducea un autoturism în direcția de mers Caransebeș – Hațeg, pe fondul oboselii a pierdut controlul direcției de mers și a sărit peste un șanț pe partea dreaptă a sensului de mers.

În urma evenimentului, a rezultat a rezultat rănirea gravă a soţiei acestuia, în vârstă de 53 de ani, în calitate de pasagera, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută de articolul 196, alin. 2, 3 din Codul Penal.

Recomandări preventive pentru un trafic rutier în siguranţă:

Poliţiştii le recomandă tuturor conducătorilor auto să manifeste prudenţă şi să adapteze permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi de trafic.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare. De asemenea, vă rugăm ca traversarea străzii să fie făcută pe la locurile special amenajate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunteți siguri că intenţia dumneavoastră de a traversa a fost observată de către şoferi.       

foto: arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *