L-aţi văzut?

Update, 26.04.2020: În urma activităților investigative efectuate, în data de 26.04.2020 poliţiştii Postului de Poliție Sălașu de Sus au identificat, pe raza localităţii, bărbatul de 51 de ani, din municipiului Hunedoara, a cărui plecare voluntară a fost sesizată poliţiştilor la data de 23.04.2020 (a se vedea buletinul de presă din data de 24.04.2020).

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul, în luna decembrie 2011, a venit la locuința unui bărbat din comuna Sălașu de Sus,  pentru care a lucrat ca cioban, până în prezent. Acesta a declarat că nu a ținut legătura cu familia sa, din cauză că și-a pierdut telefonul. Bărbatul a mai precizat că, pe durata plecării sale de la domiciliu, nu a fost victima vreunei infracțiuni și nu prezintă urme de violență vizibile.


Știrea inițială: În data de 23.04.2020, în jurul orei 12:30, la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara s-a prezentat un bărbat care a sesizat faptul că de circa un an nu a mai putut lua legătura cu unchiul său, Farcaș Nicolae (foto), de 51 de ani, din municipiului Hunedoara, despre care știe că a plecat să lucreze ca şi cioban, la diferite stâne de pe raza județului Hunedoara.

În cauză, poliţiştii au demarat o serie de verificări, în vederea depistării celui în cauză. Bărbatul are o înălţime de aproximativ 1.70 m., aproximativ 60 kg., constituție atletică, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt, față ovală. În momentul de față, nu se cunosc date cu privire la vestimentația cu care ar fi îmbrăcată persoana dispărută.

În urma sesizării, poliţiştii au demarat deîndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistării bărbatului, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale.

Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării bărbatului şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţia sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *