Disponibilizările de la SNIMVJ, în linie dreaptă

Disponibilizările de la Societatea Națională de Închideri Mine Valea Jiului au intrat în linie dreaptă. Guvernul a aprobat proiectul de hotărâre privind aprobarea alocării unei sume din bugetul asigurărilor pentru şomaj pe anul 2018 pentru plata venitului lunar de completare de care beneficiaza persoanele disponibilizate de la Societatea Naţională de Închideri Mine Valea Jiului S.A.

“Planul de disponibilizare prevede a fi disponibilizate prin concediere colectivă în trimestrul III anul 2018, un număr de 75 persoane şi a fost supus aprobării conducerii executive şi neexecutive a societăţii precum şi acţionariatului societăţii. Sumele necesare acordării drepturilor persoanelor disponibilizate de către societate sunt prevăzute în Bugetul de venituri şi cheltuieli al societăţii aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.256/24.04.2018”, arată documentul aprobat de Executiv.

Prin proiectul de act normativ se propune aprobarea alocării sumei de 424 mii lei din bugetul asigurărilor pentru somaj pe anul 2018 ce se va aloca pentru plata venitului lunar de completare persoanelor disponibilizate de Societatea de Închideri Mine Valea Jiului S.A

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *