Primarul din Petroșani pleacă în Germania

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, va pleca în Germania la un târg de proprietăți și investiții. Deplasarea la târgul Exporeal 2018 de la Munchen va avea loc în perioada 8-10 octombrie.

“Vor fi prezenți expozanți și experți din mai multe domenii: dezvoltatori de proiecte și manageri de proiect, investitori și finanțatori, regiunile șI orașele economice. Pentru a avea o imagine cât mai clară și reală a zonei Văii Jiului, se propune un proiect nou, un parteneriat între localitățile din zona noastră, respectiv Petrila, Petroșani, Aninoasa, Vulcan, Lupeni, Uricani. Fiecare expozant sus amintit va prezenta, în cadrul standului României, elemente pe care le consideră posibile oportunități pentru eventuali investitori în zonă (suprafețe disponibile, clădiri, posibilități de investiții, forță de muncă)”, arată documentația aprobată de consilierii locali de la Petroșani.

În primăvara acestui an, Tiberiu Iacob Ridzi a mai participat la un târg în Germania, tot la Munchen. La acel moment, au fost prezentate tehnologiile de ultimă generație în ceea ce privește protecția mediului.

 

Monika BACIU

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *