Dizabilitățile transformate în abilități

Autoritățile locale de la Petroșani au marcat Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. Zecile de copii care au fost prezenți la manifestare au demonstrat faptul că dizabilitățile pot fi transformate în abilități. Aceşti copii duc pe umeri o povară mare, dar voioşia şi ambiţia lor îi ajută să învingă toate obstacolele.

De Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități, cei mai speciali copii ai noștri ne-au făcut ziua mai frumoasă. Acești copii ne demonstrează, în fiecare zi, că orice dizabilitate poate fi transformată în abilitate. Felicitări părinților, familiilor acestora, educatorilor și profesorilor care se ocupă de acești copii. Pentru noi sunteți adevărați eroi”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Toţi copiii prezenţi la Primăria Petroşani au primit cadouri. Persoanele cu dizabilitați sărbătoresc pe 3 decembrie, în fiecare an, Ziua Internațională a Persoanelor cu Handicap. Această zi a fost adoptată de ONU în 1992, pentru a motiva populația să înțeleagă efectele dizabilităților și pentru a combate discriminarea.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *