Dosar penal după ce un băiat de 10 ani a fost bătut de un grup de copii cu vârste între 11 şi 16 ani

Un băiat în vârstă de 10 ani din Cugir a fost bătut de un grup de copii şi adolescenţi cu vârste între 11 şi 16 ani, iar filmul agresiunii a ajuns la mama acestuia, care a depus plîngere la Poliţie, fiind deschis un dosar penal. Agresorii sunt aşteptaţi miercuri la Poliţia Cugir, împreună cu părinţii.

Copilul a fost trântit la pământ, bătut şi înjurat de către un grup de tineri. În timp ce îl agresau, agresorii au filmat întreaga scenă, scrie Alba 24. Printre cei care îl lovesc  se află şi o fată. Videoclipul a fost făcut public, pe Facebook, de către mama celui bătut. În imaginise poate observa cum o fată îl loveşte cu picioarele, în timp ce acesta este căzut la pământ.

Mama copilului bătut a declarat pentru Alba24 că imediat după ce a primit videoclipul a făcut o plângere la poliţie şi a apelat la Institutul Medico Legal.

”Sunt ore bune de când am primit acest video şi încă nu am avut şi probabil nu voi avea vreodată puterea sa îl privesc… Este vorba despre fiul meu R., care aseară a fost agresat, umilit şi lovit cu sălbăticie de către aceşti… Off, oare cum aş putea sa ii numesc? Am reflectat îndelung şi dupa ce am acţionat dpdv legal am decis să îl postez… S-a întâmplat în Cugir, aseară în jurul orei 21….” a scris pe Facebook mama copilului bătut.

Reprezentanţii IPJ Alba au transmis că ”în cauză s-a înregistrat dosar penal cu privire la săvârşirea infractiunii de loviri sau alte violenţe”.

”Persoanele implicate au fost identificate, sunt minori cu vârste cuprinse între 11-16 ani, iar în dimineaţa zilei de 10 iulie au fost invitaţi la sediul Politiei Cugir, împreună cu părinţii pentru audieri”,a mai anunţat Poliţia.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *