Dosar penal la doar 15 ani

În data de 26.11.2017, Poliţia Municipiului Lupeni a fost sesizată  telefonic de o femeie din municipiul Lupeni despre faptul că, în noaptea de 25/26.01.2018,  fiul său în vârstă de 41 de ani, în timp ce se afla la domiciliu, a fost agresat fizic de un tânăr, care i-a sustras un laptop, o geacă şi 40 de lei.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  tâlhărie, iar în urma cercetărilor efectuate au reușit, la scurt timp, să identifice un minor în vârstă de 15 ani, din Lupeni, faţă de care se vor efectua cercetări cu privire la fapta reclamată.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Lupeni au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unde minorul locuiește fără forme legale, în urma activităţilor întreprinse fiind recuperate și bunurile provenite din comiterea infracţiunii de tâlhărie. Totodată, minorul a fost condus la sediul Poliției și audiat, faţă de acesta urmând a fi dispuse măsuri legale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani.

 

Biroul de presă- IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *