Dotări masive în infrastructura medicală de terapie intensivă

Conducerea Spitalului municipal Lupeni a demarat o achiziție de peste 3 milioane de lei pentru dotarea secției de terapie intensivă a unității medicale. Obiectul achiziției îl reprezintă Furnizare Dotări în cadrul Proiectului „Extindere și dotare A.T.I. Spital Municipal Lupeni și are o valoare de 3.418.022 de lei. De precizat este faptul că Spitalul municipal Lupeni este spital suport pentru tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus.

În cadrul contractului se achizițioează un aparat de radiologie mobil, un ecograf doppler color portabil ATI, un eletrocardiograf portabil.

Se mai cumpără 6 paturi de ATI, un brandard mobil, 20 de saltele antiescare. În cadrul aceluiași contract se achiziționează zeci de echipamente medicale necesare secției de terapie intensivă, dar și aparate speciale pentru nebulizare și dezinfecție.

9 decembrie este data până la care se pot depune ofertele.

Achiziția vine în contextul pandemiei de coronavirus, astfel încât activitatea unității medicale să se desfășoare la un nivel calitativ înalt, în concordanță cu tehnologia de pe piață.

Sursa de finanțare este integral din fonduri europene nerambursabile asigurată prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *