Două comune, investiții de peste 7 milioane de lei

Două comune din județul Hunedoara urmează a fi modernizate. Comuna Tomești și comuna Bunila vor demara proiecte în valoare de peste 7 milioane de lei.

Peste un milion în comuna Tomești

Drumurile din comuna Tomești vor fi modernizate cu peste un milion de lei. Deja au fost demarate procedurile pentru stabilirea firmei care va executa lucrările. Banii vin de la bugetul de stat prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Suma alocată pentru “modernizare drumuri comunale DC 2 KM 0+000-KM 0+702 SI DC 4 KM 3+850-KM 5+150” este de 1.078.344 lei, fără TVA.

“Prin contractul de achiziție publică se vor presta  lucrări de modernizare drumuri comunale pe o lungime de 2,202 km”, arată edilii.

Peste 6 milioane în comuna Bunila

Comuna Bunila va derula investiții de peste 6 milioane de lei în cadrul contractului “Servicii de proiectare și asistență tehnică și execuție lucrări necesare implementarii proiectului „Modernizare DC 103A: Toplița-Vălari-Vadu Dobrii, în comuna Bunila, județul Hunedoara””.

Prin contractul de achiziție publică se vor presta serviciide proiectare și lucrări de drumuri pe o lungime de 13 km, în cadrul contractului de 6,712,694.25 RON, fără TVA.

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.