E-ON Gaz vine în sprijinul cadrelor medicale de la SJU Deva

E-ON Gaz vine în sprijinul cadrelor medicale de la Spitalul Județean de Urgență Deva. Compania a donat echipamente de protecție care constau în 440 de măști FFP2 și 280 de combinezoane medicale de calitate pentru medicii și asistenții care continuă să lupte pentru pacienți și care au nevoie să își desfășoare activitatea în condiții de siguranță. 

Medicii, asistentele, infirmierele, brancardierii și toate celelalte categorii de personal medical sunt zi și noapte la datorie și fac tot ce le stă în putință pentru a salva viețile bolnavilor. Prin gestul nostru dorim să le spunem acestor oameni minunați că îi prețuim și le mulțumim pentru tot ceea ce fac”, spune Manfred Paasch, directorul general al E.ON România.

O altă acțiune importantă este reprezentată de campania „Dăruieşte Lumină”, prin care E.ON va dona 250.000 kWh consumatorilor casnici care au nevoie de ajutor în această perioadă marcată în toate planurile de efectele pandemiei COVID-19. Totodată, angajații E.ON din România au demarat o acțiune de strângere de fonduri pentru spitale, iar compania va dubla suma colectată.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *