E scris în stele – duminică, 26 septembrie 2021

Unghiul astrologic esențial al zilei este oferit de către trigonul lui Marte de pe Balanță cu Saturn, în retrogradare, de pe Vărsător. Această aspectare astrală viguroasă ne va spori toate calităţile ce ţin de: seriozitate, determinare, statornicie, încredere de sine, responsabilitate și vitalitate. Construcţia personală a acestor virtuţi, menţionate adineauri, clădindu-ne şi un caracter integru şi o reputaţie impecabilă, ne va oferi posibilitatea unor succese impresionante, chiar uimitoare. Este un moment de bun augur pentru a ne formula planuri şi ţeluri ambiţioase, pe termen mediu şi lung, deoarece energia celestă a acestei zile ne îndrumă la acţiuni şi activităţi ce au şanse foarte mari de reuşită în sfera practică a existenţei.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vă veţi arăta mai activi, înflăcăraţi şi impulsivi. Aşadar, lăsaţi treburile mai finuțe pentru o altă zi! Puteţi câştiga şi prietenia ori patronajul unei persoane onorabile şi influente.

 

TAUR: Astrele vă indică cumva mai combativi şi agitaţi în această zi. În carieră, mulţumită unor tatonări şi acţiuni mai vechi, veţi putea repurta un succes splendid.

 

GEMENI: Relațiile cu prietenii vor fi mult mai loiale şi mai sincere. Totodată, puteţi dobândi şi un ideal mai abstract de viaţă. Astrele vă relevă și mult mai multă seriozitate şi onestitate în raporturile cu străinii.

 

RAC: În această zi s-ar prea putea să beneficiaţi de o doză mai înaltă de succes în plan social şi public. Totodată, în planul cheltuielilor, ar fi recomandabil să încercaţi să fiţi mai moderaţi.

 

LEU: Veţi fi mai spirituali şi veţi avea şi o măsură mai bună de noroc în chestiuni ce ţin de călătorii, studiu și contemplare. Veţi avea o zi cu proiecte cumva mai serioase alături de persoana iubită.

 

FECIOARA: Vi se prezintă unele oportunități semnificative de reușită bănească! La locul de muncă vă veţi arăta mai sobri, mai responsabili şi cu mai mult tact. În privinţa sănătăţii se vor prezenta unele mici îmbunătăţiri.

 

BALANŢA: Vă veți reliefa mai energici, capabili și determinați! În dragoste, astrele prevăd o consolidare a deciziilor voastre în plan amoros. Veţi fi şi mai mândri de copii ori de unele reuşite frumoase ale acestora.

 

SCORPION: Starea voastră generală de sănătate va cunoaşte o doză de remediere importantă. În plus, în chestiuni familiale, domestice vă veţi însuşi un comportament responsabil, dârz şi stăruitor.

 

SĂGETĂTOR: Astăzi puteți obține prietenia unui bărbat mai tânăr. Totodată, este o zi fastă pentru reuniuni sau alte evenimente publice! În discurs vă veți reliefa cumva mai sobri și riguroși.

 

CAPRICORN:  Aveți parte de o zi a izbândei profesionale! Veţi câştiga şi respectul celor din jur pentru calităţile voastre umane. În plan material, graţie unor eforturi din trecut, se pot evidenţia unele ocazii deosebite de câştig.

 

VĂRSĂTOR: Astrele vă arată mult mai dedicați propriilor idei și idealuri. Este o zi foarte fastă și pentru călătorii mai lungi. Totodată, seriozitatea, capabiliatea simțul răspunderii vă vor fi atribute forte.

 

PEŞTI: Vi se pot prezenta unele oportunităţi financiare destul de bunicele. Aşadar, fiţi cu un ochi întredeschis la şanse de ordin material. Dacă veţi da dovadă de tact şi spirit strategic, veţi ,,anihila” planurile duşmanilor secreţi.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar noi dispunem!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.