E scris în stele – duminică, 4 decembrie 2022

Aspectul celest marcant al zilei este oferit de trigonul Lunii de pe Berbec cu planeta Venus de pe Săgetător. Această prezență astrală ne va amplifica energic toate trăirile şi interesele ce ţin de: amor, sentimente, tandreţe, sensibilitate, delicateţe, gingăşie şi estetică. Astfel, astrele indică o zi a dragostei, a concilierii şi a cooperării. Sclipirea Luceafărului din amurg îi va ocroti, cu precădere, pe îndrăgostiţi, aceştia fiind întâii beneficiari ai acestei aspectări pozitive a boltei cereşti.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vă veţi arăta mai sensibili, sentimentali şi mai romantici. Aşadar, lăsaţi treburile pragmatice pentru o altă zi! Este o zi grozavă pentru evoluţie spirituală şi apropiere de Divinitate.

 

TAUR: Astrele vă indică cumva mai emoţionali în această zi. În plan lăuntric veţi fi mult mai receptivi la energiile ,,lumii nevăzute”. Vă puteţi reîncărca energetic pentru a fi mai vitali în perioada următoare.

 

GEMENI: Raporturile cu prietenii vor fi mult mai loiale şi mai sincere. Totodată, puteţi dobândi şi un ideal de viaţă cumva mai abstract. Va fi o zi destul de interesantă și în viaţa de cuplu, dar cam nefastă în chestiuni ce ţin de afaceri.

 

RAC: În această zi s-ar prea putea să beneficiaţi de o doză mai înaltă de notorietate, şi poate chiar şi de popularitate. Dar, în chestiuni ce ţin de sănătate, ar fi indicat să fiţi ceva mai grijulii.

 

LEU: Veţi fi mai spirituali şi veţi avea şi o măsură mai bună de noroc în chestiuni ce ţin de călătorii și de învăţătură. Totodată, puteţi avea și o şansă interesantă de reușită în activităţi ce ţin de speculă ori de hazard.

 

FECIOARA: Veţi dispune de o stare interioară cumva mai volatilă. Vi se mai arată şi o trăire, o întâmplare,  destul de enigmatică! Se mai prevăd şi ceva evenimente pozitive legate de casă.

 

BALANŢA: Pentru această zi se întrevede o implicare mai tandră şi mai altruistă faţă de persoana dragă. Ca şi sistem de gândire veţi fi ceva mai spirituali şi mai intuitivi, precum şi mai dulci şi agreabili în comunicare.

 

SCORPION: Starea voastră generală de sănătate va cunoaşte o doză de ameliorare. La locul de muncă veţi fi mai distraşi şi mai puţin concentraţi asupra sarcinilor. În schimb, vi se poate arăta un noroc bunicel la bani.

 

SĂGETĂTOR: Veţi fi mai romantici, sensibili şi gentili. Raporturile sentimentale vor cunoaşte o direcţie mai fericită. Este o zi bună şi pentru a vă ocupa de cei mici din familie. Vi se preconizează şi o atitudine de viaţă destul de idealistă.

 

CAPRICORN: Astrele vă indică o zi mai liniştită şi odihnitoare în plan familial. Vă puteţi dedica şi unor chestiuni sensibile sau amenajării unui colţişor de suflet al casei. Vi se arată şi o intuitivitate mult mai pronunţată decât în alte zile.

 

VĂRSĂTOR: Veţi fi mai poetici şi eleganţi în limbaj. Veţi dispune de o doză superioară de inspiraţie, dar veţi fi şi mai subiectivi în judecată. Totodată, aveţi parte de o zi foarte bună pentru a vă apropia mai profund de prieteni.

 

PEŞTI: Vi se pot prezenta unele oportunităţi financiare destul de bunicele. Aşadar, fiţi cu un ochi întredeschis la şanse interesante de ordin material! Totodată, în carieră vă puteţi aştepta şi la o atitudine de simpatie a şefilor.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul este cel care mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.