E scris în stele – Horoscop general chinezesc 2022

În data de 1 februarie vom marca noul an chinezesc, acesta fiind dedicat, din punct de vedere astrologic, Tigrului de apă. Această dublă ipostază, a tigrului din punct de vedere spiritual şi a apei ca şi element, se va dovedi una foarte interesantă, aducând unele schimbări chiar importante şi speciale în viețile noastre. Astfel, tigrul ne vorbeşte de noţiuni ce țin de putere, viclenie, maiestuozitate, independență și ferocitate, iar metalul, in sens elementar, de teme ce ţin de emoție, sensibilitate, grație, armonie și versatilitate. Îmbinând aceste ipostaze vom constata că acest nou an chinezesc, luat holistic, ne exprimă calități ce țin de tărie și profunzime emoțională, unicitate și creativitate, independență și non-conformism, expresivitate și transformare interioară. Așadar, acest nou an, unul al idealismului și al progresului radical, rezumă un moment de foarte bun augur în plan astral pentru a ne dărui ferm și curajos unor mari întreprinderi și proiecte visătoare și chiar și cu totul inedite, dar dragi și însemnate pentru inimile noastre! Soarta, mai întotdeauna, conform vechii și înțeleptei zicale, îî favorizează pe aceia îndrăzneți! Așadar, îndrăzniți!…

Pentru a vă afla zodia chinezească după an, vă rog să parcurgeţi tabelul prezentat în josul paginii.*

 

ŞOBOLAN: Căutaţi să socializaţi mai mult în această etapă. Veţi dovedi o minte ageră şi veţi veni cu unele idei geniale. Se arată un frumos succes în toate cele ce ţin de drumuri şi examinări.

 

BIVOL: Este o perioadă în care vă veţi dovedi talentul şi capacitatea, impresionând puternic prin calităţile voastre. Se mai relevă şi o minunată izbândă în plan financiar care vă va împlini.

 

TIGRU: Vi se arată o etapă energică şi plină de viaţă! Veţi fi mai siguri pe sine, populari şi radianţi. Cu multă voinţă şi puţin noroc, veţi reuşi să obţineţi cam tot ceea ce vă doriţi de la viaţă.

 

IEPURE: Altruismul, bunătatea şi respectul faţă de cei din jur vă vor însoţi în acest răstimp. Este un moment fast pentru a încerca să vă depăşiţi defectele şi să căutaţi să fiţi oameni mai buni.

 

DRAGON: În acest interval vă puteţi aduce în concret o bună parte din visuri şi aspiraţii. Este un moment benefic pentru a vă asocia unor oameni sau grupări cu care împărtăşiti valori comune.

 

ŞARPE: Va fi o etapă de mega succes în plan profesional! Veţi obţine reuşite impresionante şi veţi realiza paşi fermi în a vă atinge ţelurile scontate. Cei din jur vă vor privi cu respect şi admiraţie.

 

CAL: Este o perioadă grozavă pentru studii şi alte chestiuni ce presupun o formă de aducaţie, dovedind competenţă şi abilitate. Este o perioadă pozitivă şi pentru călătorii în străinătate.

 

CAPRĂ: Veţi da dovadă de profunzime şi de tărie în plan interior. Totodată, ambiţia şi tenacitatea vă vor fi atribute esenţiale. Este un interval bun şi pentru câştiguri facile.

 

MAIMUŢĂ: Este o etapă minunată în sfera cuplului, fiind animaţi de trăiri afective calde şi încântătoare. În cele ce ţin de afaceri, tranzacţii şi litigii, se arată că veţi avea parte de noroc.

 

COCOŞ: Se relevă o îmbunare semnificativă în privinţa stării de sănătate, fiind mai tari şi mai vitali. În chestiuni ce ţin de muncă se arată o perioadă productivă şi satisfăcătoare per total.

 

CÂINE: În viaţa afectivă se reflectă o perioadă extrem de activă şi îmbucurătoare. Vă veţi distra şi veţi profita de micile plăceri ale vieţii. Cei ce îşi doresc un copil au semne foarte bune.

 

MISTREŢ: Vă puteţi dedica cu succes unor proiecte ce ţin de casă şi de latura domestică. Membrii familiei vă vor fi aproape şi vă vor aprecia eforturile. Vi se reliefează şi o natură mai nostalgică.

 

 

 

IMPORTANT: Cei născuți cam până în data de 20 ianuarie a fiecărui an, aparțin zodiei chinezești prezentate pentru anul anterior. Cei născuți cam în intervalul 20 ianuarie – 18 februarie vor trebui să realizeze o cercetare și din alte surse fidele, în conformitate cu anul lor de naștere drept reper, pentru a afla cu exactitate cărei zodiei chinezești aparțin: cea care corespunde anului lor de naștere din tabel ori cea care ține de anul anterior. Cei născuți cam după data de 18 februarie a fiecărui an, aparțin cu certitudine zodiei chinezești redate în tabel.

 

Surse imagini:

– foto articol: peakpx.com

– tabel: themindsjournal.com

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *