E scris în stele – joi, 15 iulie 2021

Aspectul astral central  al zilei este redat de către trigonul Soarelui de pe Rac cu Neptun, în retrogradare, de pe semnul celest al Peştilor. Această configuraţie astrologică aduce o energie celestă capabilă de a ne ajuta, la nevoie, chiar ,,să mutăm şi munţii din loc”. Aşadar, avem de-a face cu un moment celest excepţional, cu o încărcătură energetică fastă ce ne poate folosi în realizarea unor fapte cu adevărat măreţe. Astfel, această aspectare cerească pozitivă ne vorbeşte de: demnitate, nobleţe, cinste, faimă, glorie, aventură, ambiţii înalte, caritate, inspiraţie şi spiritualitate. Este, într-un mod natural, un moment recomandat pentru a ne transpune în practică, cu îndrăzneală şi ambiţie,  proiectele de anvergură.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astrele vă indică o zi mai activă şi dinamică în plan familial. Vă puteţi dedica şi unor chestiuni sensibile, de suflet, sau amenajării unui colţişor intim al casei. Se arată şi o intuitivitate mult mai pronunţată decât în alte zile.

 

TAUR: Veţi fi mai determinaţi şi bătăioşi în limbaj. Veţi dispune de o doză superioară de inspiraţie, dar veţi fi şi mai subiectivi în judecată. Totodată, aveţi o zi foarte bună pentru a vă apropia mai profund de prieteni.

 

GEMENI: Vi se pot prezenta unele oportunităţi financiare destul de bunicele. Aşadar, fiţi cu un ochi întredeschis la şanse de ordin material. Totodată, în carieră vă puteţi aştepta şi la o atitudine de simpatie a şefilor.

 

RAC:Vă veţi arăta mai activi, înflăcăraţi şi impulsivi. Aşadar, lăsaţi treburile pragmatice pentru o altă zi! Este o zi grozavă pentru evoluţie spirituală şi apropiere de Divinitate.

 

LEU: Astrele vă indică cumva mai combativi şi agitaţi în această zi. În plan lăuntric veţi fi însă mult mai receptivi la energiile ,,lumii nevăzute”. Va puteţi ,,reîncărca bateriile” pentru a fi mai vitali în perioada următoare.

 

FECIOARA: Raporturile cu prietenii vor fi mult mai loiale şi mai sincere. Totodată, puteţi dobândi şi un ideal mai abstract de viaţă. Va fi o zi destul de interesantă în viaţa de cuplu, însă cam nefastă în chestiuni ce ţin de afaceri.

 

BALANŢA: În această zi s-ar prea putea să beneficiaţi de o doză mai înaltă de succes în plan social şi public. Dar, în chestiuni ce ţin de sănătate, ar fi indicat să fiţi ceva mai grijulii.

 

SCORPION: Veţi fi mai spirituali şi veţi avea şi o măsură mai bună de noroc în chestiuni ce ţin de călătorii, învăţătură, dar şi de studiu. Totodată, mai puteţi avea parte de o şansă interesantă de reușită în activităţi ce ţin de speculă ori de hazard.

 

SĂGETĂTOR: Veţi dispune de o stare interioară cumva mai volatilă. Din ceea ce mai rezumă ,,vorba astrelor”, se arată şi o trăire, o întâmplare,  destul de enigmatică! Se mai prevăd şi ceva evenimente pozitive legat de casă.

 

CAPRICORN: Pentru această zi se întrevede, în viaţa sentimentală, o implicare mult mai activă şi mai împlinitoare în raport persoana dragă. Ca şi sistem de gândire veţi fi mai spirituali, intuitivi şi tandri.

 

VĂRSĂTOR: Starea generală de sănătate va cunoaşte o doză importantă de remediere. La locul de muncă veţi fi mai distraşi şi mai puţin concentraţi asupra sarcinilor postului. În schimb, se poate arată un noroc bunicel la bani.

 

PEŞTI: Veţi fi mai romantici, sensibili şi amorezaţi. Raporturile sentimentale vor cunoaşte, pentru această zi, o direcţie mai fericită. Este o zi bună şi pentru a vă ocupa de chestiuni ce țin de cei mici. Se mai arată şi o atitudine de viaţă destul de idealistă.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.