E scris în stele – joi, 16 martie 2023

Ipostaza astrală principală a zilei este redată de conjuncţia Soarelui cu planeta Neptun de pe zodia Peştilor. Energia zilei este una cumva mai complicată, antrenând, în jurul nostru, situaţii ce stârnesc: confuzie, imoralitate, dezorganizare, iresponsabilitate şi decepţii. Astfel, vom avea de-a face cu chestiuni ce ne vor frământa şi ce ne vor diminua semnificativ simţul practic şi spiritul logic. Aspectarea ne poate induce o serioasă lipsă de concentrare în efectuarea sarcinilor cotidiene, dar şi o dezechilibrare emoţională semnificativă.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Încercaţi să vă ancoraţi, cu mai multă siguranţă de sine, latura sensibilă. Concentraţi-vă mai atent asupra obiectivelor zilei! Puteţi atrage şi adversitatea unui bărbat periculos.

 

TAUR: Este o zi minunată pentru a vă realiza planuri şi aspiraţii îndrăzneţe. Totodată, este o zi foarte interesantă pentru chestiuni ce implică prietenii, dar şi unele activităţi de ordin social.

 

GEMENI: În viaţa profesională puteţi întâlni unele situaţii uşor ciudate, chiar excentrice. Totuşi, vi se pot prezenta, prin ajutorul mai probabil al unui bărbat, şi unele şanse de reuşită socială.

 

RAC: Este o zi potrivită pentru a vă da vieţii un sens spiritual superior. Este şi un moment favorabil pentru studii inedite şi alte interese asemănătoare. Dacă călătoriţi, veţi întâmpina şi unele situaţii destul de ciudate.

 

LEU: Se arată un risc mai semnificativ în investiţiile acestei zile. Prin urmare, este absolut necesar să abordaţi o atitudine financiară mai prudentă. Se pot evidenţia şi unele evenimente mai rele legate de un bărbat apropiat vouă.

 

FECIOARA: În viaţa de cuplu se prezintă evenimente interesante, dintre cele mai neprevăzute şi curioase. Rezultatul final depinde de norocul individual al fiecărui nativ al acestei zodii. Atenţie şi la afaceri!

 

BALANŢA: Încercaţi să vă concentraţi mai atent asupra sarcinilor de la locul de muncă. Relaţiile cu colegii vor fi destul de fluctuante. Totodată, feriţi-vă şi de unele excese ce vă pot deteriora semnificativ starea de sănătate.

 

SCORPION: În viaţa sentimentală pregătiţi-vă pentru unele turnuri mai neobişnuite ale relaţiei. Riscul ca partenerul să adopte o atitudine intransigentă este destul de ridicat. Se poate releva şi un insucces speculativ.

 

SĂGETĂTOR: Toate cele ce ţin de casă şi de familie se vor arăta cu susul în jos… Astfel, pregătiţi-vă emoţional pentru ceea ce va urma! Totodată, s-ar putea să vă parvină unele idei geniale legate, în special, de amenajarea căminului.

 

CAPRICORN: Veţi dispune de o capacitate intelectuală exemplară, venind cu unele idei de milioane! Însă, în plan emoţional chestiunea nu mai e chiar fastă, reliefându-se o deosebită fragilitate emoţională. Atenţie şi la drumuri!

 

VĂRSĂTOR: Unora dintre nativii zodiei li se vor arăta anumite oportunităţi financiare de-a dreptul formidabile, însă altora din zodie, chiar unele capcane primejdioase! Să sperăm că veţi fi dintre cei norocoşi!

 

PEŞTI: Vă veţi prezenta cumva mai schimbători şi idealişti, însă, în acelaşi timp, şi mai deschişi la izvorul de înţelepciune al universului. Nu vă este indicat să vă revoluţionaţi viaţa, într-un mod extrem, în această zi!

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.