E scris în stele – joi, 23 mai 2024

Evenimentul astral reprezentativ al zilei este oferit de conjuncţia planetelor Venus și Jupiter de pe semnul zodiacal al Taurului. Avem de-a face cu un marcaj celest minunat care ne va aduce unele energii cu adevărat preţioase! Astfel, acest eveniment astrologic fast ne vorbeşte de: optimism, fericire, amor, nobleţe, generozitate, bucurie, senzualitate, loialitate, agreabilitate şi bunăvoinţă. Pentru astăzi astrele ne îndrumă la o expansiune amplă a laturii noastre sufleteşti, precum şi la o cugetare profundă a unor activităţi altruiste de ordin social, uman.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Puteți avea parte de un noroc fabulos în chestiuni ce ţin de bani! Astfel, vi se pot prezenta și unele oportunităţi de câştig cu totul fenomenale! Totul e să fiţi pe fază! Puteţi avea succes şi la achiziţii de bunuri ori de produse.

 

TAUR: Veţi fi mai joviali, radianţi, încrezători, admiraţi şi puternici! Se arată o foarte bună popularitate şi un noroc grozav în mai toate proiectele pe care vi le propuneţi! Veţi ieşi în evidenţă şi veţi atrage succesul!

 

GEMENI: O persoană altruistă, probabil o femeie mai frumoasă, vă va face un mare bine în această zi! Vi se mai poate ivi și un moment salvator care vă va scoate dintr-un impas periculos. Vi se mai întrevede şi o remediere a sănătăţii!

 

RAC: Vă puteţi câştiga un prieten bun sau un protector de bună credinţă care va juca un rol de prim rang în destinul vostru! Mai toate evenimentele ce ţin de evenimente publice vă sunt foarte frumos susținute astral în această zi.

 

LEU: Vi se poate ivi un succes profesional titanic! Aşadar, pregătiţi-vă pentru o promovare sau un nou job bine cotat! Se mai arată şi că reputaţia şi prestanţa voastră publică vor cunoaşte o creştere extraordinară!

 

FECIOARA: Veţi dispune de un mental ascuţit şi de o judecată foarte sănătoasă şi înţeleaptă! Aveţi parte de o susţinere astrală foarte puternică pentru mai toate chestiunile ce ţin de evoluţie spirituală, studiu, evaluări şi călătorii!

 

BALANŢA: Vi se arată unele succese ce vă vor conferi o stare lăuntrică optimistă şi plină de satisfacţie. Veţi obţine şi un bun spor la bani sau la alte beneficii de ordin material! Se mai arată şi o protecţie contra marilor accidente!

 

SCORPION: În viaţa de cuplu, astrele acestei zile vă vor oferi unele evenimente dulci, sensibile şi delicate. Vi se observă un bun noroc şi în afaceri sau litigii. Raporturile generale cu cei din jur vor fi pozitive.

 

SĂGETĂTOR: La locul de muncă vi se vor ivi unele evenimente foarte frumoase şi mulţumitoare. Când discutăm despre sănătate, energia acestei zile vă va conferi o stare generală mult mai bună şi încurajatoare!

 

CAPRICORN: Vi se arată o zi minunată în cele ce ţin de dragoste şi de recreere! Sunt şanse foarte mari să vă îndrăgostiţi sau să vă cimentaţi relaţia actuală. Se arată și că veţi fi mai populari şi veţi avea noroc şi la cadouri!

 

VĂRSĂTOR: Astrele vă indică o zi splendidă în chestiuni ce ţin de familie! Este un moment foarte bun pentru a vă petrece mai mult timp de calitate cu cei dragi, iar satisfacţiile interioare nu vor întârzia să apară!

 

PEŞTI: Este o zi extrem de fastă pentru a vă pune în practică unele talente şi aptitudini mentale! Îi veţi impresiona puternic pe ceilalţi cu inteligenţa şi elocvenţa voastră! Vi se mai arată un foarte bun spor şi la drumuri ori călătorii!

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul este cel ce dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *