Smartphone-ul Moto X4 este disponibil în România

Lenovo anunţă disponibilitatea pe piaţa românească a smartphone-ului din gama de mijloc Moto X4.

Prezentat oficial la IFA Berlin, Moto X4 a avut nevoie de mai bine de trei luni pentru a ajunge în România, dar la timp pentru cei care au lăsat achiziţionare unui smartphone nou pentru perioada sărbătorilor.

Cu un ecran full HD de 5,2 inch, noul smartphone al celor de la Lenovo este certificat IP68, fiind rezistent la praf şi apă pentru 30 de minute la o adâncime de până la 1,5 metri.

Moto X4 are la bază platforma Snapdragon 630 a celor de la Qualcomm şi va fi disponibil în două versiuni: cu 3 GB RAM şi 32 GB spaţiu de stocare respectiv cu 4 GB RAM şi 64 GB spaţiu intern de stocare. Ambele versiuni suportă carduri de memorie.

Moto X4 are un sistem foto dual: o cameră de 12 MP cu o apertură f/2.0 şi una de 8 MP cu f/2.2. Interesant este că cea de-a treia cameră, cea frontală, are o rezoluţie mai mare, de 16 MP. De asemenea, filmarea se face în format 2160p cu 30 de cadre pe secundă.

Pe piaţa locală, noul Moto X4 este disponibil în varianta cu 4 GB memorie RAM şi costă 2.000 de lei.

Rămâne de văzut dacă utilizatorii vor aprecia sporul infim de performanţă pe care X4 îl aduce comparativ cu Moto G5 Plus, alt smartphone al celor de la Lenovo care este disponibil pe piaţa românească la jumătate de preţ faţă de X4.

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *