E scris în stele – luni, 11 octombrie 2021

Unghiul celest determinant al acestei zile este oferit de către sextilul Lunii de pe Săgetător cu Soarele de pe Balanţă. Această configuraţie astrală este una foarte fericită aducând, în planul cotidian al vieţilor noastre, energii ce relevă: prosperitate, noroc, bucurie, succes, armonie, belşug şi înţelegere. Acest aspect astrologic, îmbrăţişat cu mai multă speranţă şi încredere, poate fi cheia depăşirii mai tuturor impasurilor potenţiale ale zilei, de la cele mai mici și până la multe dintre celelalte mai însemnate.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Beneficiaţi de astre favorabile pentru chestiuni ce presupun călătorii şi emancipare spirituală. Se arată o zi cu noroc şi pentru studiu ori pentru alte activităţi intelectuale. În cuplu se observă ipostaze pozitive.

 

TAUR: Veţi avea parte de o zi mai bună în plan material. Totodată, vă veţi arăta mai ambiţioşi, mai practici şi mai realişti. La locul de muncă veţi lucra mai inteligent şi veţi obține unele reuşite categorice.

 

GEMENI: Este o zi minunată pentru chestiuni ce implică dragostea şi viaţa de cuplu în general. Totodată, este un moment foarte prielnic pentru a oferi ipostaze speciale în relaţia cu persoana dragă.

 

RAC: La locul de muncă veţi fi admiraţi pentru eficienţa şi dăruirea voastră! Relaţiile cu colegii vor decurge în sensul dorit de voi. Sănătatea, în general, vă va oferi semne de îmbunătăţire.

 

LEU: Astrele vă relevă o zi formidabilă pentru distracţie şi evenimente recreative.  În dragoste beneficiaţi de o susţinere astrală minunată. Veţi fi şi foarte creativi în gândire. Sunt semne bune și pentru activități ce țin de speculă și comerț.

 

FECIOARA: Se arată o zi cu înţelegere şi afecțiune în viaţa familială. Puteţi dispune şi de unele modificări sau amenajări în cămin. În cele ce ţine de bani, fiți mai deschiși spre unele oportunităţi mai inedite și interesante de câştig.

 

BALANŢA: Vă veţi arăta mai isteţi, abili şi adaptabili. Veţi avea parte de succes în activităţile ce ţin de studiu, evaluări şi călătorii. Veţi dispune de o natură vitală şi de o determinare deosebită.

 

SCORPION: Vi se preconizează unele posibilităţi bunicele de succes material. Aștrii zilei vă mai arată și foarte capabili și competenți. Totodată, în această zi puteți avea parte și de unele evenimente mai curioase.

 

SĂGETĂTOR: Vă veţi arăta mai solari, demni şi încrezători în sine. Îi veţi domina, ca și prezenţa, cu lejeritate pe cei din jur. Se mai arată şi unele evenimente şi activităţi cumva recreative alături de prieteni.

 

CAPRICORN: Vă veţi prezenta mai sensibili şi mai interiorizaţi, însă mult mai profunzi şi mai milostivi în plan general. În cele ce țin de profesie se pot ivi unele ocazii deosebite de ascensiune pe scara ierarhică.

 

VĂRSĂTOR: Este o zi de bun augur pentru activităţi şi evenimente ce implică prietenii şi amicii. Se poate arăta şi un fericit ajutor din partea unui protector. Se mai poate ivi şi o călătorie de bun augur sau o veste mai fericită.

 

PEŞTI: Se întrevede o zi chiar bună în plan profesional. Se prea poate să vă atingeţi, într-o bună măsură, mai toate ţintele propuse pentru această zi. Atenţie, însă, și la un minor risc de accidente ori incidente.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul mai mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.