E scris în stele – luni, 17 aprilie 2023

Aspectarea astrală relevantă a acestei zile este oferită de trigonul Lunii de pe Pești cu planeta Marte de pe Rac. Expresia acestui unghi astral este una de bun augur, favorizând, într-un mod consistent, planurile ambiţioase si atitudinea hotărâtă. Această aspectare astrologică ne vorbeşte de concepte ce implică: voinţa, vigoarea, vitalitatea, ambiţia, tenacitatea, decisivitatea şi rezistenţa. Aşadar, chiar este o zi potrivită, datorită susţinerii astrale providenţiale, pentru a ne pune în practică planurile şi ideile cele mai îndrăzneţe şi ambiţioase.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astrele vă indică mai empatici, sentimentali şi altruişti în raporturile cu cei aflaţi în nevoie, în suferinţă. Este o zi foarte favorabilă pentru a demara unele proiecte active, dinamice legate de mediul domestic.

 

TAUR: Prietenii şi amicii vă vor oferi o relaţionare amiabilă şi plăcută, per ansamblul acestei zile. Totodată, se relevă şi o comunicare fermă şi directă per ansamblul acestei zile. Fiţi mai atenţi la călătorii.

 

GEMENI: Astrele vă indică o bună doză de notorietate, dar şi de simpatie din partea publicului. Se mai relevă şi unele semnificative eforturi elaborate în plan bănesc ce vă vor oferi randamentul dorit.

 

RAC: Este o zi prielnică pentru a vă accesa latura spirituală şi a parcurge o dezvoltare de ordin superior. Din ceea ce mai relevă aştrii zilei, veţi resimţi şi o atitudine cumva mai vitală, energică şi ambiţioasă.

 

LEU: Vi se arată o benefică echilibrare în plan lăuntric, interior. Totodată, veţi avea parte şi de oportunitatea unei reuşite în plan financiar. Veţi depăşi şi intenţiile negative ale duşmanilor ascunşi, secreţi.

 

FECIOARA: Viaţa de cuplu vă va reda momente de împlinire, tandreţe şi satisfacţie per ansamblul acestei zile. Se mai relevă că în grupul vostru de amici veţi deţine controlul şi autoritatea pentru această zi.

 

BALANŢA: Starea voastră de sănătate va cunoaşte o îmbunare per totalul acestei zile. Aceia care lucrează astăzi vor întâmpina atitudini mai înţelegătoare şi amicale faţă de colegi. Se arată şi o izbândă publică.

 

SCORPION: Veţi avea parte de momente frumoase, afective şi tandre în chestiuni ce ţin de iubire, amor. Se mai evidenţiază o zi în care vă puteţi prezenta cu mai multă forţă şi decisivitate ideile şi concepţiile despre viaţă.

 

SĂGETĂTOR: Este zi plăcută pentru evenimente şi activităţi alături de familie, de cei dragi. Afacerile amoroase se vor arăta destul de pătimaşe. Mai multă atenţie la un risc minor de incidente.

 

CAPRICORN: Discursul acestei zile va fi unul afectiv şi sentimental. Puteţi primi şi unele veşti interesante. Veţi avea parte de o atitudine fermă în planul cuplului, dar şi de unele victorii când vorbim de tranzacţii şi înţelegeri.

 

VĂRSĂTOR: Veţi avea parte de un spor ceva mai bun în plan financiar. Totodată, se arată că aceia ce vor munci în această zi se vor prezenta mai harnici şi mai implicaţi. Mai multă grijă, vă rog, cu sănătatea.

 

PEŞTI: Vă veţi arăta mai sensibili, sentimentali, romantici, emoţionali şi protectivi. Atunci când discutăm de iubire, se arată o vigoare deosebită în urmărirea succesului amoros. Veţi fi şi ceva mai populari.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, însă omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *