E scris în stele – luni, 21 august 2023

Unghiul celest marcant al zilei este oferit de sextilul Lunii de pe Balanță cu planeta Venus, în retrogradare, de pe Leu. Astrele indică un aspect celest încântător ce ne va oferi mai multă: vivacitate, afectivitate, bună dispoziţie şi plăcere de viaţă. Această energie astrală specială, ce favorizează îndeosebi femeile, ne va amplifica suav toate trăirile şi interesele ce ţin de: amor, sentimente, tandreţe, sensibilitate, delicateţe, gingăşie şi estetică.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astrele relevă chiar decentă în sfera cuplului, marcată de emoţii pozitive şi altruism. Copiii vă vor oferi motive de bucurie şi mândrie. Este un moment oportun pentru a derula unele activităţi cu un grad mai înalt de risc.

 

TAUR: Sănătatea vă va da semne de ameliorare. La locul de muncă va trebui să fiţi uşor mai practici şi angajaţi asupra activităţilor. Este un moment prielnic pentru a demara unele proiecte estetice legate de casă.

 

GEMENI: Veţi avea parte de momente ludice şi inspiraţionale în viaţa afectivă! Se arată şi o doză semnificativă de jovialitate şi dramatism. În comunicare veţi reliefa o alură şarmantă şi cuceritoare.

 

RAC: Este o zi potrivită pentru a întreţine o relaţie mai caldă cu familia. Vi se pot prezenta şi unele oportunităţi interesante de câştig financiar. Ar fi de bun augur să vă achiziţionaţi şi un produs mai special.

 

LEU: În discurs vă veţi prezenta cumva mai sensibili şi emoţionali. Per totalul acestei zile veţi simţi unele trăiri fantastice! Bucuria, omenia, delicateţea, bunul gust şi eleganţa vă vor fi atribute definitorii.

 

FECIOARA: Aştrii momentului indică o zi destul de fastă în plan financiar. Se mai prezintă şi desfăşurare fericită în privinţa sănătăţii. Puteţi avea parte şi de o intensă legătură sentimentală de o natură secretă.

 

BALANŢA: Veţi reliefa o latură sensibilă, romantică şi imaginativă, fiind şi deosebit de protectivi cu cei apropiaţi. Totodată, este o zi minunată pentru a vă vedea cu prietenii. Ar fi de bun augur să participaţi şi la evenimente sociale.

 

SCORPION: În această zi veţi zburda pe cărările imaginaţiei. Creativitatea şi trăirea artistică vă vor marca ziua! În cele ce ţin de profesie, se evidenţiază o semnficativă creştere. Superiorii ierarhici vă vor avantaja!

 

SĂGETĂTOR: Raporturile cu prietenii vă vor înfăţişa o latura mai sensibilă, idealistă. Este un moment extrem de bun pentru unele călătorii de plăcere. S-ar prea putea să primiţi şi unele veşti super fericite de la depărtări.

 

CAPRICORN: Per ansamblu zilei veţi beneficia de notorietate şi de o imagine socială bună. Este o zi a marilor satisfacţii de ordin sentimental, amoros. Datorită unei conjuncturi faste, puteţi prinde un frumos beneficiu financiar.

 

VĂRSĂTOR: Este o zi în care vă veţi arăta mai permeabili la noi experienţe şi idei, fiind şi mai dinamici în plan intelectual. În legătură cu viaţa de cuplu, acest moment celest vă va releva unele minunate sentimente şi trări.

 

PEŞTI: În această zi puteţi avea parte de un minor ajutor de ordin material. La locul de muncă veţi întreţine relaţii amiabile şi respectuoase. Se mai indică şi o remediere efectivă a stării de sănătate.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *