E scris în stele – luni, 21 noiembrie 2022

Unghiul astral determinant al zilei este redat de trigonul Soarelui de pe zodia Scorpionului cu planeta Jupiter, în retrogradare, de pe zodia Peștilor. Energia acestui aspect astrologic ne va spori cu excelenţă toate trăsăturile ce ţin de: vivacitate, isteţime, solaritate, inspiraţie, francheţe, înţelepciune şi judecată echilibrată. Această poziţionare celestă ne va oferi o doză mai înaltă de lejeritate şi naturaleţe în exprimarea calităţilor, dar şi o elocvenţă superioară în prezentarea discursul intelectual. Totodată, acest marcaj ceresc ne va dărui mai mult noroc, omenie şi onestitate în relaţionările generale ale acestei zile. Acest unghi astrologic îi va avantaja îndeosebi pe bărbaţi, mai ales pe cei aflaţi în poziţii de autoritate şi de onorabilitate.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astrele prezintă că veţi avea parte de șansa unui bun noroc la resursele apropiaţilor. Se mai prezintă şi o reechilibrare emoţională de bun augur. Divinitate vă va ocroti forte de marile rele ale acestei zile.

 

TAUR: Se arată o zi mai caldă şi armonioasă în plan sentimental. Înţelegerile cu cei din jur au şanse mari să fie onorate. Prietenii vă vor oferi unele circumstanţe extreme de favorabile pentru planurile voastre.

 

GEMENI: Veţi avea o zi mai prielnică în chestiuni ce ţin de ameliorarea stării de sănătate. În cele ce ţin de carieră, se arată rezultate grozave ce vă vor obţine o reuşită tactică. Veţi fi și foarte apreciaţi şi admiraţi.

 

RAC: Astrele indică o zi favorabilă în chestiuni ce ţin de dragoste, precum şi în relaţia cu cei mai mici din familie. Se mai arată şi unele veşti plăcute şi un bun spor la drumuri şi călătorii.

 

LEU: Se pot ivi unele episoade legate de casă ce vă pot oferi mai multă linişte şi împlinire sufletească. Veţi mai avea parte şi de un bun noroc la banii celorlalţi, dar şi de o protecţie împotriva marilor incidente sau accidente.

 

FECIOARA: Veţi da dovadă de o gândire profundă şi altruistă. Comunicarea cu cei din jur va fi un plus al acestei zile. În viaţa de cuplu, dar şi în afaceri, se arată evenimente ce vă vor conferi bucurie şi satisfacţie.

 

BALANŢA: Veţi avea parte de o zi ceva mai oportună în plan financiar. La locul de muncă veţi resimţi unele sentimente de împlinire şi de înţelegere. Starea generală de sănătate va cunoaşte o remediere importantă.

 

SCORPION: Veţi fi mai relaxaţi, împliniţi şi liniştiţi. Veţi afişa o atitudine mai sentimentală şi mai protectivă faţă de cei din jur. Totodată, în iubire se arată şi o mare cucerire. Veţi avea succes şi la speculaţii.

 

SĂGETĂTOR: Un bărbat, probabil mai tânăr, vă va oferi suportul său într-un mod discret şi altruist. Veţi dispune şi de o stare interioară, mentală cumva mai tihnită. Familia vă va oferi momente blânde, frumoase şi conciliante.

 

CAPRICORN: Astrele indică o zi avantajoasă pentru întâlniri şi alte demersuri legate de prieteni şi amici. Veţi prezenta o judecată înţeleaptă şi profundă ce îi va uimi pe cei din jur. Se arată şi unele veşti fericite.

 

VĂRSĂTOR: În această zi se relevă mai multă cooperare şi înţelegere în chestiuni ce ţin de mediul profesional. Se mai preconizează și un potențial noroc cumva chiar colosal la bani și alte beneficii de ordin material.

 

PEŞTI: Se relevă că veţi dispune de o judecată sănătoasă, rezonabilă şi armonioasă. Veţi avea succes şi în chestiuni ce ţin de călătorii şi străinătate. Veţi fi şi mai joviali, plăcuţi, dar şi mai petrecăreţi.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *