E scris în stele – luni, 26 iulie 2021

Aspectul astrologic principal al zilei este reliefat de către opoziția lui Mercur de pe Rac cu Pluton, în retrogradare, de pe semnul Capricornului. Această aspectare astrală este una cam tăioasă, agresivă şi turbulentă, putând aduce un marcaj energetic ce conduce la: supărări, extremism, violenţă, fanatism şi manipulare. Este vorba, aşadar, de un unghi astrologic caustic şi distructiv ce necesită un nivel ridicat de conştientizare, implicare şi acţionare, pentru a putea fi evitat ori combătut cu succes, şi a ţine, prin urmare, evenimentele zilei sub un control rezonabil.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Se poate ivi o ceartă mai aprigă cu un părinte. Nu este o zi de bun augur pentru a plănui modificări în casă. Fiţi foarte calculaţi în chestiuni ce ţin de profesie şi relaţia cu şefii.

 

TAUR: Veţi manifesta o comunicare mai neclară şi păguboasă în relaţia cu cei din jur. Vă pot parveni şi unele veşti chiar îngrijorătoare. Aveţi parte şi de semne cam rele la drum lung.

 

GEMENI: Discuţiile legate de bani ori de valori materiale nu vor cunoaşte deznodământul vizat. Aveţi grijă să nu rătăciţi un bun preţios! Se mai relevă şi un risc relativ înalt de accidente!

 

RAC: Veţi prezenta o natură mai duală, superficială şi inconsecventă. Nu este o zi potrivită pentru activităţi ce necesită îndemânare ori implicare intelectuală. Atenţie şi la pericolul de a fi chiar prădaţi!

 

LEU: Duşmanii ascunşi vor urzi planuri răutăcioase la adresa voastră. Veţi dispune şi de o stare de spirit cumva mai tulburată. Se mai pot ivi şi unele necazuri semnificative legate de sănătate.

 

FECIOARA: Puteţi avea parte de discuţii mai acide cu prietenii, amicii. În iubire se prezintă unele evenimente mai dezamăgitoare. Fiţi ceva mai blânzi şi mai înţelegători în relaţia cu copiii.

 

BALANŢA: Căutaţi să nu intraţi în discuţii conflictuale cu superiorii de la job. Nu ar fi de bun augur să tatonaţi noi direcţii de ordin profesional. Se poate ivi şi o stricăciune în mediul domestic.

 

SCORPION: Se poate releva un risc semnificativ de necazuri la drum lung. Vă mai pot parveni şi unele veşti mai neplăcute de la mare distanţă. Încercaţi să fiţi mai ponderaţi şi calmi în discurs!

 

SĂGETĂTOR: Ar fi recomandat să vă feriţi de împrumuturi pe parcursul acestei zile. Se întrevede şi un minor risc de incidente! Căutaţi să vă folosiţi darurile spirituale înspre un scop pozitiv!

 

CAPRICORN: Nu este o zi fastă pentru afaceri. Puteţi manifesta şi o atitudine mai agresivă şi mai supărăcioasă în raport cu cei din jur, fiind nevoie să vă temperaţi trăsăturile negative.

 

VĂRSĂTOR: La locul de muncă puteţi avea parte de unele discuţii cam deranjante. Se pot reliefa şi unele semne mai nefavorabile ce ţin de starea de sănătate. Căutaţi să evitaţi mai orice risc inutil!

 

PEŞTI: Vă puteţi lovi de unele discuţii în contradictoriu cu persoana iubită. Nu este o zi prielnică pentru activităţi speculative! Fiţi mai concilianţi în relaţia cu un amic mai turbulent.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *