E scris în stele – luni, 9 mai 2022

Aspectul astrologic marcant al zilei este redat de către pătrarul Lunii de pe Leu cu Soarele de pe Taur. Acest unghi al luminariilor ne vorbeşte de: accese de furie, impulsivitate, orgoliu nestăvilit, aroganţă, egoism, extravaganţă, vanitate, snobism şi lipsă de măsură. Soluţia astrală a temperării acestor deficienţe ale zilei stă în dezvoltarea personală a unor calităţi ce ţin de: înţelepciune, răbdare, integritate, corectitudine, bunăvoinţă şi pozitivism. Doar expresia acestor calităţi are, într-adevăr, potenţialul de a limita efectele adverse ale acestei opoziţii care indică un veritabil ,,război în ceruri”, un conflict ce are urmări, chiar din plin, şi pe Pământ.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: În iubire se arată o doză mai înaltă de inconstanţă. Astfel, căutaţi să arătaţi mai multă tandreţe, afecţiune şi preţuire persoanei dragi. În plan financiar indiciile astrale vă sunt cam nefaste.

 

TAUR: Raporturile cu persoanele din familie se pot arăta cam volatile. Nu este o zi recomandabilă pentru a vă ocupa de treburi domestice. Încercaţi, pe cât posibil, să nu cumva să prezentaţi o atitudine mai severă sau ursuză.

 

GEMENI: În plan intelectual se relevă că veţi dispune de o concentrare mentală mai puţin activă. Astfel, ar fi indicat, ca în această zi să vă relaxaţi şi să vă odihniţi ceva mai mult. Mai multă atenţie şi cu sănătatea.

 

RAC: Ar fi de bun augur să încercaţi să fiţi mai practici şi mai moderaţi în cheltuieli. Achiziţionaţi-vă doar produsele absolut necesare! Se pot ivi şi unele supărări sau deranjamente din parte unor amici.

 

LEU: Căutaţi să fiţi mai pozitivi şi mai optimişti! Nu cădeţi pradă frustrărilor şi altor atitudini închistate! Exersaţi-vă spiritul practic şi fiţi ceva mai pragmatici! Se pot prezenta şi unele blocaje în plan profesional.

 

FECIOARA: Veţi prezenta o stare emoţională uşor mai tensionată. Fiţi ceva mai atenţi şi cu sănătatea. Totodată, este o zi cam nefastă pentru călătorii, studiu, evaluări şi asumări de decizii importante.

 

BALANŢA: Se pot ivi unele ipostaze dezamăgitoare din partea unor prieteni. Planurile voastre de viitor pot cunoaşte o complicaţie în atingerea obiectivelor. Mai multă atenţie la bani şi la un risc ceva mai înalt de incidente.

 

SCORPION: Vi se pot reliefa unele probleme de ordin profesional. Anumite zvonuri malițioase vă pot păta reputația. Mai multă atenţie în chestiuni de cuplu, dar și, mai ales, în afaceri. Nu este o zi cu noroc pentru chestiuni ce ţin de justiţie.

 

SĂGETĂTOR: Din păcate, nu este o zi prea bună pentru studiu şi evaluări, aşadar fiţi ceva mai atenţi. Mai multă precauţie şi la drum ori la călătorie. În chestiuni ce ţin de sănătate se pot ivi unele probleme.

 

CAPRICORN: Veţi resimţi o stare lăuntrică cumva mai radicală şi mai puţin bine intenţionată în relaţiile cu cei din jur. Fiţi mai atenţi şi cu banii! În dragoste, dar şi în chestiuni ce ţin de copii, se pot reliefa unele dificultăţi.

 

VĂRSĂTOR: Nu prea vi se arată o zi cu satisfacţii în viaţa de cuplu. Aşadar, abordaţi o atitudine ceva mai constructivă faţă de persoana iubită. Nu semnaţi, pentru astăzi, contracte ori alte înţelegeri! Se pot prezenta şi unele probleme familiale.

 

PEŞTI: La locul de muncă încercaţi să optaţi pentru o atitudine mai înţelegătoare şi mai pozitivă faţă de colegi. Menajaţi-vă, cu mai multă dedicare, starea de sănătate! Căutaţi să fiţi și ceva mai moderaţi în discurs.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.