E scris în stele – marți, 27 septembrie 2022

Aspectul astral dominant al zilei este exprimat de opoziţia Soarelui de pe Balanță cu planeta Jupiter, în retrogradare, de pe Berbec. Astrele indică o zi cu influenţe şi predispoziţii celeste mai puţin prietenoase, aşadar, pentru a minimaliza riscul unor eventuale situaţii cam neplăcute, ar fi indicat să fim cât mai temperaţi, atât în comportament, cât şi în atitudine. Acest unghi astrologic predispune la: risipă, indiferenţă, exces, îngâmfare, lipsă de prevedere, indecizie, necinste şi supraestimare păguboasă a valorii de sine. Soluţia depăşirii acestor situaţii agasante şi precare se reduce la dezvoltarea personală a unor virtuţi şi trăsături ce ţin de: loialitate, onestitate, fidelitate, bunăvoinţă, optimism şi sinceritate. Aceste calităţi, cultivate permanent, cu grijă şi respect, în viaţa de zi cu zi, au capacitatea de a acţiona aidoma unui scut împotriva ipostazelor celeste mai dificile, dar şi, chiar mai important, de a ne echipa cu acea însufleţire curată necesară depăşirii cumpenelor şi impasurilor spirituale.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Relaţia cu persoana iubită poate cunoaşte un pas înapoi. Aşadar, este absolut necesar să căutaţi o reconciliere sentimentală. Nu este o zi indicată pentru afaceri şi alte chestiuni ce ţin de negocieri. Domoliţi-vă și latura egocentristă!

 

TAUR: Astrele nu vă arată un spor prea bun la locul de muncă. Încercaţi, pe cât puteţi voi mai bine, să vă achitaţi onorabil de sarcinile de lucru! Puteţi întâmpina  unele ghinioane nemeritate, precum şi unele probleme mărunte de sănătate.

 

GEMENI: Ar fi recomandat să oferiţi cât mai multă afecţiune şi tandreţe persoanei dragi. Fiţi ceva mai îngăduitori în relaţia cu membrii mai tineri ai familiei! Nu este o zi cu noroc pentru a a viza beneficii de pe urma prietenilor!

 

RAC: Şefii pot avea o atitudine mai puţin favorabilă faţă de voi. Căutaţi, cu sârguinţă, să vă dovediţi valoarea profesională în faţa acestora! Vi se pot arăta şi unele probleme domestice sau familiale mai serioase.

 

LEU: Astrele indică că veţi reliefa o atitudine cumva mai sentimentală, idealistă şi impresionabilă. Căutaţi să vă echilibraţi şi nu pierdeţi din vedere orientarea pragmatică a zilei. Vă pot parveni şi unele veşti ceva mai puţin bune.

 

FECIOARA: Puteţi resimţi unele neajunsuri financiare sau alte limitări de ordin material. Nu este o zi bună pentru tranzacţii bănești şi evitaţi, cu orice preţ, să împrumutaţi sau să vă împrumutaţi. Atenţie şi la unele mici riscuri de incidente!

 

BALANŢA: Veţi fi mai visători și idealişti, dar şi mai schimbători. Este o zi indicată pentru a vă dedica unor chestiuni ce vă oferă plăcere şi satisfacţie. Nu este, sub nici o formă, o zi favorabilă pentru afaceri, întâlniri şi discuţii pragmatice.

 

SCORPION: Vi se arată o zi cumva mai agasantă şi obositoare, însă, cu puţin noroc şi mai multă diplomaţie, veţi depăşi mai orice impediment ivit. La locul de muncă încercaţi să fiţi mai practici şi responsabili. Atenţie şi în relaţia cu colegii!

 

SĂGETĂTOR: Puteţi întâmpina unele divergenţe trecătoare în raport cu prietenii. Planurile şi aspiraţiile voastre pot cunoaşte unele întârzieri. În dragoste este necesar să dovediţi o atitudine mai caldă şi mai altruistă faţă de persoana iubită.

 

CAPRICORN: Vi se preconizează unele evenimente deranjante pe plan profesional. Este doar un moment nefast, aşadar, nu puneţi la suflet aceste dificultăţi! Nu este un moment oportun pentru a face modificări în cămin sau o schimbare majoră în relaţiile familiale.

 

VĂRSĂTOR: Dacă aveţi programat pentru astăzi vreun vreun test, fiţi ceva mai silitori şi mai atenţi! Nu este o zi favorabilă pentru călătorii şi discuţii cu persoane de la mare depărtare. Fiţi cât mai sinceri în discurs şi evitaţi orice exces în relaţia cu cei din jur.

 

PEŞTI: Încercaţi să vă depăşiţi orice stare de spirit mai înnegurată. Concentraţi-vă eforturile şi oferiţi un randament cât mai bun pe parcursul zilei! Evitaţi orice cheltuială excesivă ori inutilă, pentru a nu realiza o afacere nerentabilă.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul este cel care dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *