E scris în stele – miercuri, 1 noiembrie 2023

Aspectul astrologic major al zilei este înfăptuit de cuadratura Lunii de pe Gemeni cu planeta Venus de pe Fecioară. Acest eveniment astral ne poate provoca stări de indispoziţie, nemulţumire, indolenţă, nehotărâre, indiscreţie, autoindulgenţă şi hipersensibilitate. Cheia remedierii acestor predispoziţii cerești mai nefaste stă în dezvoltarea unor trăsături şi atitudini ce ţin de amabilitate, adaptabilitate, sociabilitate, amiabilitate şi blândeţe în manifestări. Aceste calităţi au, într-adevăr, potenţialul de a ne ocroti de încurcăturile prilejuite de unghiurile buclucaşe ale aştrilor acestei zile şi de a ne ajuta în dezvoltarea şi conturarea unei personalităţi împlinitoare, înfloritoare şi spirituale. Cele mai vizate persoane de expresia tensionată a acestui aspect celest sunt, mai ales, femeile.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi avea o stare lăuntrică mai idealistă şi visătoare. Nu este indicat să vă ocupaţi de chestiuni ce necesită o atitudine de viață mai pragmatică şi pământeană. Fiţi mai grijulii cu sănătatea, dar şi în chestiuni ce ţin de deplasări.

 

TAUR: Încercaţi să fiţi mai economi cu resursele voastre financiare. Nu este o zi favorabilă pentru planuri de ordin bănesc. În dragoste vi se pot ivi unele neînţelegeri cu persoana iubită, însă abordabile cu puţin tact.

 

GEMENI: Astrele vă indică mai sensibili, romantici şi imaginativi. Este o zi benefică pentru a vă dărui artei, literaturii şi frumosului. Se pot prezenta și unele discuţii în contradictoriu cu familia. Nu este o zi fastă pentru relocări.

 

RAC: Veţi dispune de o energie mentală cumva mai diminuată. Este absolut necesar să fiţi mai atenţi şi concentraţi la sarcinile zilei. Nu este o zi fastă pentru călătorii, învăţare şi discuţii serioase.

 

LEU: Relaţiile amicale pot cunoaşte o natură cumva mai instabilă. Nu vă încredeţi prea mult în promisiunile prietenilor! În plan financiar se pot releva unele încurcături, aşadar fiţi ceva mai atenţi!

 

FECIOARA: Unele întâmplări legate de latura profesiei vă pot dezamăgi, iar relaţionarea cu şefii va fi ceva mai confuză. Încercaţi şi să adoptaţi o atitudine ceva mai organizată în muncă.

 

BALANŢA: Puteţi fi intoxicaţi cu unele veşti sau informaţii false ori doar parţial adevărate. Fiţi, aşadar, mult mai sceptici! Încercaţi să vă aplecați cumva mai atent asupra sarcinilor cotidiene şi fiţi cumva mai practici.

 

SCORPION: Ar fi indicat să vă ancoraţi ceva mai stabil latura emoţională, controlându-vă ieşirile nepotrivite. Fiți ceva mai rezervați când vine vorba de îndatorări bănești! Fiți mult mai diplomați în relația cu prietenii.

 

SĂGETĂTOR: Relaţia cu persoana iubită poate cunoaşte o implicare mai fluctuantă şi  nesatisfăcătoare. Este foarte indicat să clarificați orice eventuală neînţelegere apărută. În carieră nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi.

 

CAPRICORN: Se pot ivi unele tulburări în activitatea de la locul de muncă. Nu este o zi fastă pentru învăţare, testări şi călătorii, aşadar vă recomand să amânaţi, dacă vă este cu putință, aceste chestiuni pentru o altă zi.

 

VĂRSĂTOR: Vă puteţi lovi de unele neplăceri în dragoste! Din păcate, se prea poate să nu fiţi apreciaţi la justa voastră valoare. Există și un mic risc de accidente cauzate din neatenţie, deci fiți ceva mai grijulii!

 

PEŞTI: Relaţionarea cu familia nu va fi prea grozavă în această zi. Încercaţi, cu mai multă înţelegere, să depăşiţi aceste impasuri. Nu este un moment favorabil pentru tranzacţii, negocieri şi afaceri în general.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *