E scris în stele – miercuri, 16 februarie 2022

Evenimentul astrologic principal al zilei este oferit de conjuncţia lui Venus cu Marte de pe semnul zodiacal al Capricornului. Este vorba de un marcaj astrologic seducător ce ne aduce o doză bună de: vivacitate, afectivitate, romantism, senzualitate, bună dispoziţie şi plăcere de viaţă. Această ipostază planetară ne va amplifica cu tărie toate trăirile şi interesele ce ţin de: amor, sentimente, tandreţe, sensibilitate, delicateţe şi estetică. Astfel, se rezumă o frumoasă zi a împlinirilor şi a fericirii în viaţa de cuplu.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: În plan profesional veţi fi mult mai prețuiți și bine cotați de către persoanele aflate în poziţii de autoritate. Aşadar, cu puţin noroc, vă puteţi maximiza potenţialul de reuşită în carieră.

 

TAUR: Este un moment nemaipomenit pentru călătorii şi alte activități ce presupun o formă de explorare. Deci, dacă primiţi vreo invitaţie la vreun drum, acceptaţi mai fără nici o tăgadă! Se arată şi succes la studiu şi examinări.

 

GEMENI: Veţi avea parte de o stare lăuntrică mai dedată intereselor de ordin amoros. Aşadar, se arată o zi chiar frumoasă în iubire! Se mai prezintă şi un bun succes la bani şi o protecţie contra marilor incidente.

 

RAC: Aveţi parte de o zi excepţională în viaţa sentimentală! Vă puteţi clădi o relaţia mai solidă şi mai de succes cu persoana iubită. Totodată, şi în afaceri, negocieri sau tranzacţii veţi beneficia de spor şi de bun augur.

 

LEU: Astrele indică unele evenimente chiar pozitive legate de depăşirea unor potenţiale afecţiuni de sănătate. Se mai relevă şi o zi chiar satisfăcătoare la locul de muncă, beneficiind de spor şi de o optimă colaborare și cooperare cu colegii.

 

FECIOARA: Vi se arată o zi înmiresmată de gingăşie şi tandreţe în viaţa de cuplu. Este o zi minunată pentru activităţi sufleteşti alături de persoana dragă. Veţi fi mai populari şi mai îndrăgiţi de către cei din jur.

 

BALANŢA: Astrele indică o zi fastă pentru demararea unor proiecte estetice ce ţin de cămin, de ambianţa mediului domestic. Veţi avea parte de o relaționare şi de o înţelegere mult mai bună cu membrii familiei.

 

SCORPION: Se arată că veţi reliefa o judecată cumva mai sensibilă şi artistică. Veţi avea discuţii constructive şi pline de afect cu cei din anturaj. Îi veţi impresiona pe cei din jur prin calitatea voastră intelectuală.

 

SĂGETĂTOR: Se prezintă o zi cu spor şi cu noroc la bani. Aşadar, ,,vânaţi” cu abilitate oportunităţile financiare ale zilei! Totodată, în această zi vă puteţi descoperi şi explora unele talente sau abilităţi de ordin artistic.

 

CAPRICORN: Vă veţi arăta mai sensibili, romantici şi concilianţi în raporturile cu cei din jur. De unii oameni veţi fi foarte admiraţi, iar de alții dintre ceilalţi, de-a dreptul invidiaţi. Veţi fi şi mai bucuroşi, pozitivi şi fermecători.

 

VĂRSĂTOR: Veţi da dovadă de empatie, spirit de ajutor şi altruism în raport cu persoanele aflate într-o postură nefericită. Veţi avea parte şi de ipostaze mai bune legate de starea de sănătate. Vi se poate arăta şi o aventură sentimentală.

 

PEŞTI: Este o zi minunată pentru acţiuni şi activităţi ce implică prietenii. Dacă vi se propune o ieşire sau o întâlnire alături de aceștia, acceptaţi mai fără nici o rezervă mai serioasă. Este o zi prielnică şi pentru planuri de viitor.

 

Să nu uitaţi că astrale predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *