E scris în stele – miercuri, 20 iulie 2022

Unghiul celest reprezentativ al zilei este realizat de opoziţia Soarelui de pe Rac cu planeta Pluton, în retrogradare, de pe semnul zodiacal al Capricornului. Acest eveniment astrologic aduce un marcaj energetic ce conduce la: supărări, extremism, violenţă, iresponsabilitate, fanatism şi manipulare. Este vorba, aşadar, de un aspect astrologic caustic şi distructiv ce necesită, din partea noastră, un nivel ridicat de conştientizare, implicare şi acţionare pentru a putea fi evitat ori combătut cu succes, si astfel de a ţine evenimentele sub un control rezonabil. Dar care este calea evitării acestor neplăceri? Cea mai bună şi firească metodă stă în dezvoltarea unor calităţi ce ţin de: moderaţie, caritate, îngăduinţă şi detaşare emoţională.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC:  Se poate manifesta o dublă provocare, la nivel familial, dar şi profesional. Încercaţi să balansaţi aceste probleme şi veţi găsi mai apoi, cu certitudine, o soluţionare. Încercaţi să vă menţineţi speranţa indiferent de situaţie!

 

TAUR: Energia zilei vă va aduce unele evenimente mai stresante ce vă vor aduce reflexul de adaptare la o cotă ridicată. Încercaţi sa luaţi fiecare sarcina sau problemă pe rând si astfel veţi fi câştigători. Fiţi mai atenţi la testări şi la călătorii.

 

GEMENI: Încercaţi să fiţi ceva mai prudenţi cu banii şi cu cheltuielile, aceasta deoarece puteţi întâmpina, mai târziu, unele dificultăţi materiale. Ar fi recomandabil să vă întăriţi starea lăuntrică şi să priviţi viaţa într-o nuanţă mai optimistă.

 

RAC: Se pot ivi unele evenimente mai tracasante şi obositoare. Ar fi indicat să căutaţi, pe cât posibil, să vă întăriţi starea emoţională şi să nu gândiţi, sub nici o formă, negativist. În relaţia de cuplu puteţi resimţi că ,,vă loviţi ca și de un zid”.

 

LEU: În această zi puteţi resimţi o stare interioară mai puţin încrezătoare. Fiţi mai atenţi şi galanţi în relaţia cu femeile, spre a nu vă atrage adversitatea vreuneia. Fiţi mai productivi, dar si mai toleranţi, la locul de muncă. Atenţie și la sănătate.

 

FECIOARA: Pot apărea unele situaţii de tip criză în relaţia cu prietenii buni. Deci, ar fi binevenit să calmaţi aceste dezacorduri şi să remediaţi, mai apoi, relaţia cu aceştia. În dragoste se pot manifesta unele episoade mai complicate.

 

BALANŢA: Astăzi energia astrelor  vă poate aduce o doză înaltă de instabilitate ori neîncredere pe plan profesional. Luaţi lucrurile ,,la rece” şi nu reacţionaţi… Încă! Pot apărea şi unele probleme familiale ce necesită concentrarea voastră.

 

SCORPION: Evitaţi să judecaţi sau să vă exprimaţi într-un mod radical, indiferent de situaţie ori de provocare. Căutaţi-vă un mai fin echilibru, în tot şi în toate! Nu este o zi tocmai favorabilă pentru învăţare, testări sau călătorii.

 

SĂGETĂTOR: În această zi puteţi resimţi unele limitări de ordin financiar. Astfel, ar fi binevenit să încercaţi să vă realizaţi un plan de cheltuieli, spre a nu vă pune în pericol bugetul. Cu puţină voinţă, veţi depăşi mai orice impediment.

 

CAPRICORN: Încercaţi să vă domoliţi orice tendinţă extremă şi fiţi mai toleranţi cu cei din jur. În planul cuplului se pot arăta unele divergenţe… Însă soluţia este legată de compromis şi dialog. Evitaţi, pe cât posibil, tranzacţiile si afacerile.

 

VĂRSĂTOR: Destinul vă va oferi unele provocări cu un grad ceva mai dificil de rezolvare. Cu puţină voinţă şi încredere se arată, însă, şi soluţia. Fiţi mai atenţi şi cu sarcinile de la locul de muncă şi în relaţionarea cu colegii. Fiţi mai prevăzători și cu sănătatea.

 

PEŞTI: Relaţiile cu prietenii pot suferi unele tensionări sau neplăceri. Nici în dragoste, ori în relaţia cu copiii, lucrurile nu ,,stau tocmai roz”. Cheia soluţionării acestor probleme nu stă deocamdată la îndemâna voastră. Aşadar, va trebui doar să aşteptaţi…

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *