E scris în stele – miercuri, 24 noiembrie 2021

Evenimentul astrologic principal al zilei este redat de către trecerea lui Mercur pe zodia Săgetătorului. Iată un marcaj celest oportun care, pentru perioada imediat următoare, ne va oferi mai multă: vivacitate, isteţime, adaptabilitate şi logică în acţiuni. Această energie mercuriană ne va amplifica viguros toate trăirile şi interesele ce ţin de intelect, comunicare, inspiraţie şi reuşită socială. Astfel, astrele indică o perioadă a mentalului, a analizei, a concilierii, precum şi a cooperării.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: În această zi vă veţi arăta mai culţi şi mai emancipaţi din punct de vedere intelectual. Se mai pot ivi şi unele veşti încurajatoare, precum şi unele potenţiale călătorii în urma cărora veţi obţine rezultatul dorit.

 

TAUR: Astrele indică un moment favorabil pentru a vă analiza emoţiile şi starea interioară actuală. Se pot prezenta şi unele promisiuni de reuşită bănească. Mai multă atenţie în legătură cu un minor risc de incidente.

 

GEMENI: Este o zi minunată pentru a comunica mai natural, mai sincer şi mai onest cu persoana iubită. Se observă şi unele aspectări astrale ce vă vor conduce spre succes în afaceri, negocieri, dar şi în chestiuni de ordin legal.

 

RAC: La locul de muncă vă veţi arăta mult mai implicaţi şi mai productivi. Comunicarea cu colegii se va efectua într-un mod plăcut şi lejer. Mai puteţi afla și unele informaţii importante legate de starea voastră de sănătate.

 

LEU: Se prezintă o zi foarte prielnică în chestiuni ce ţin de dragoste şi de afecte, relaţionând mult mai facil şi mai natural cu persoana de alături, însă şi cu copiii. Veţi fi şi ceva mai populari, destinşi şi sociabili.

 

FECIOARA: Veţi putea dispune cu succes de unele modificări în cămin, dar şi de alte amenajări ce ţin de ipostaza domestică. Comunicarea cu ceilalţi membri ai familiei se va realiza într-un ritm degajat şi relaxat.

 

BALANŢA: Vă veţi arăta foarte isteţi, inventivi şi abili în plan intelectual. Se arată un bun noroc în chestiuni ce ţin de studiu, evaluări şi călătorii. Se mai pot ivi şi unele veşti bunicele la orizont.

 

SCORPION: Puteţi purta unele discuţii interesante şi de bun augur legate de bani. Aşadar, astrele relevă semne promiţătoare legate de finanţe! Vă puteţi ,,scoate la lumină” şi un talent inedit sau o altă capacitate mai specială.

 

SĂGETĂTOR: Vă veţi arăta mai deschişi, sociabili şi exteriorizați. Totodată, îi veţi fermeca pe cei din jur cu inteligenţa şi cu elocvenţa de care veţi face dovadă. Vi se mai preconizează și unele drumuri.

 

CAPRICORN: Astrele indică că în această zi vă veţi urmări unele interese mai subtile şi discrete. Astfel, vă puteţi dedica unor acţiuni cumva mai misterioase, poate chiar mai oculte. Se prea poate să aflaţi o informaţie interesantă, un secret valoros.

 

VĂRSĂTOR: Este o zi minunată pentru întâlniri şi reuniuni cu caracter social. Ar fi foarte bine dacă aţi planifica unele evenimente speciale alături de prieteni, acestea fiind, de altfel, de un real succes!

 

PEŞTI: Se pot ivi unele discuţii importante şi constructive cu superiorii de la locul de muncă. Puteţi prospecta şi unele oportunităţi mai satisfăcătoare legate de job. Se mai arată şi un frumos câştig în privinţa reputaţiei.

 

Să nu uitaţi că astrale doar predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.