E scris în stele – miercuri, 27 mai 2020

Unghiul astral reprezentativ al zilei este redat de opoziţia Lunii din Rac cu planeta Pluton, în retrogradare, din zodia Capricornului. Acest aspect astrologic aduce un marcaj energetic grav ce conduce la: supărări, extremism, violenţă, iresponsabilitate, fanatism şi manipulare. Dar care este calea evitării acestor neplăceri? Cea mai pozitivă şi firească metodă stă în dezvoltarea unor calităţi ce ţin de: moderaţie, caritate, îngăduinţă şi detaşare emoţională.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte: 

 

BERBEC: Se poate manifesta o dublă provocare, la nivel familial, dar şi profesional. Ar fi indicat să balansaţi aceste probleme şi veţi găsi, cu certitudine, o soluţie. Încercaţi să vă menţineţi speranţa indiferent de situaţie!

 

TAUR: Energia zilei vă va produce unele evenimente mai stresante ce vă vor aduce reflexul de adaptare la o cotă ridicată. Încercaţi sa luaţi fiecare sarcina sau problemă pe rând şi veţi fi câştigători. Fiţi mai atenţi şi la testări.

 

GEMENI: Încercaţi să fiţi ceva mai prudenţi cu banii şi cheltuielile, pentru a preîntâmpina, mai târziu, unele dificultăţi materiale. Ar fi recomandabil să vă întăriţi starea lăuntrică şi să priviţi viaţa într-o nuanţă mai optimistă.

 

RAC: Se pot ivi unele evenimente mai tracasante şi obositoare. Ar fi indicat să vă armonizaţi starea emoţională şi să nu gândiţi, sub nici o formă, negativist. În relaţia de cuplu puteţi simţi că ,,vă loviţi ca de un zid”.

 

LEU: În această zi puteţi resimţi o stare interioară mai puţin încrezătoare. Fiţi mai atenţi şi galanţi în relaţia cu femeile, spre a nu vă atrage adversitatea vreuneia. Fiţi mai productivi la locul de muncă. Atenţie la sănătate.

 

FECIOARA: Pot apărea unele situaţii de tip criza în relaţia cu prietenele. Deci, ar fi binevenit să calmaţi aceste dezacorduri şi să remediaţi, mai apoi, relaţia cu acestea. În dragoste se pot manifesta unele episoade mai complicate.

 

BALANŢA: Energia astrelor  vă poate aduce o doză înaltă de instabilitate pe plan profesional. Luaţi lucrurile ,,la rece” şi nu reacţionaţi… Încă! Pot apărea şi unele probleme familiale ce necesită concentrarea voastră.

 

SCORPION: Evitaţi să judecaţi sau să vă exprimaţi într-un mod radical, indiferent de situaţie. Căutaţi-vă un echilibru, în tot şi în toate! Nu este o zi tocmai favorabilă pentru învăţare, testări sau călătorii.

 

SĂGETĂTOR: În această zi puteţi resimţi unele limitări de ordin financiar. Astfel, ar fi binevenit să încercaţi să vă realizaţi un plan de cheltuieli, spre a nu intra pe pierderi. Cu puţină voinţă, veţi depăşi mai orice impediment.

 

CAPRICORN: Încercaţi să vă domoliţi orice tendinţă extremă şi fiţi mai toleranţi cu cei din jur. În planul cuplului se pot arăta unele divergenţe… Însă soluţia este legată de compromis şi dialog. Evitaţi tranzacţiile şi afacerile.

 

VĂRSĂTOR: Destinul vă va oferi unele provocări de rezolvat. Cu puţină voinţă şi încredere se va arăta şi soluţia. Sa fiţi mai atenţi şi cu sarcinile de la locul de muncă, dar şi la relaţionarea cu colegii. Fiţi prevăzători cu sănătatea.

 

PEŞTI: Relaţiile cu prietenii pot suferi unele tensionări sau neplăceri. Nici în dragoste lucrurile nu ,,stau tocmai roz”. Cheia remedierii acestora nu stă deocamdată în mâna voastră. Aşadar, va trebui doar să aşteptaţi…

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul este cel ce dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *