E scris în stele – sâmbătă, 22 mai 2021

Aspectul astral dominant al zilei este exprimat de cuadratura Soarelui din semnul astrologic al Gemenilor cu planeta Jupiter din zodia Peştilor. Astrele indică o zi cu influenţe şi predispoziţii celeste mai puţin prietenoase, aşadar, pentru a minimaliza riscul unor eventuale situaţii mai neplăcute, ar fi indicat să fim cât mai temperaţi, atât în comportament, cât şi în atitudine. Acest aspect astrologic predispune la: risipă, indiferenţă, exces, îngâmfare, lipsă de prevedere, indecizie, necinste şi supraestimare păguboasă a valorii de sine. Soluţia depăşirii acestor situaţii agasante şi precare se reduce la dezvoltarea personală, în noi înşine, a unor virtuţi şi trăsături ce ţin de: loialitate, onestitate, fidelitate, bunăvoinţă, optimism şi sinceritate.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Se arată o concentrare mai redusă în plan intelectual. Căutaţi să fiţi mai clari în discurs! Se pot ivi şi unele probleme de sănătate. Nu intraţi în situaţii vicioase, pentru a nu regreta mai târziu.

 

TAUR: Aştrii vă rezumă o oarecare dezorganizare în plan financiar. Unii prieteni pot prezenta un comportament incorect şi vădit abuziv față de voi. Nu este o zi prielnică pentru evenimente de ordin public.

 

GEMENI: Veţi fi mai autoritari, superficiali şi cumva cam egoişti. Căutaţi să vă aduceţi şi o nuanţă de practicitate şi realism în ipostaza acestei zile. În carieră există riscul unor decizii ce pot avea un impact chiar nefast.

 

RAC: Un bărbat matur va încerca, prin metode ascunse, să vă facă probleme. Menajaţi-vă şi starea de sănătate. Nu este o zi rodnică pentru călătorii pe distanţe lungi. Mare grijă în caz de evaluări!

 

LEU: Raporturile cu prietenii vă vor releva unele neînţelegeri. Ar fi indicat ca să vă feriţi de îndatorări. Se prezintă şi un risc semnificativ de incidente, aşadar fiţi ceva mai precauţi.

 

FECIOARA: Reputaţia voastră ar putea fi lezată de unele zvonuri înveninate. Fiţi cu mare grijă în chestiuni ce ţin de contracte şi alte acorduri, prezentându-se un risc major de pagubă. În cuplu se pot ivi discuţii mai aprinse.

 

BALANŢA: Nu vă sunt prielnice activităţile ce ţin de studiu şi de examinări. Fiţi mai atenţi şi la drumuri. La locul de muncă s-ar putea să fiţi mai distraşi în efectuarea sarciniilor. Atenţie şi cu sănătatea!

 

SCORPION: Puteţi prezenta o stare de spirit mai agitată, frământată. În dragoste ar fi bine să adoptaţi o atitudine cât mai autentică şi responsabilă faţă de persoana iubită. Nu este o zi cu noroc pentru speculaţii!

 

SĂGETĂTOR: În viaţa de cuplu se vor ivi unele ipostaze destul de volatile, fiind necesar să gestionaţi capriciile persoanei dragi. Se pot ivi și unele conflicte în relaţia cu părinţii. Nu este un moment bun pentru achiziţii legate de casă.

 

CAPRICORN: Astrele vă pot releva unele mici probleme de sănătate. Fiţi mai prudenți în raporturile cu bărbaţii de la job. Urmaţi calea sincerităţii şi corectitudinii în judecată, dar şi în discurs. Atenţie şi la drumuri!

 

VĂRSĂTOR: Legăturile cu proprii copii se pot arăta mai puţin îmbucurătoare. Se pot prezenta şi unele minore dezamăgiri în cuplu. Vă propun să fiţi mai economi cu bugetul, evitând cheltuielile nejustificate.

 

PEŞTI: Veţi dispune de unele trăiri afective cumva mai puţin pozitive. Fiţi mai concilianţi în relaţiile cu cei de acasă. Controlaţi-vă mândria şi impulsivitatea, dând dovadă de mai multă înţelepciune şi bunăvoinţă.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul este cel ce dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.