E scris în stele – sâmbătă, 9 octombrie 2021

Evenimentul astral principal al zilei este exprimat de conjuncţia lui Mercur, în retrogradare, cu Soarele de pe semnul zodiacal al Balanţei. Este vorba de un marcaj astrologic destul de fast care ne va aduce o bună doză de: energie mentală, entuziasm, îndemânare, amuzament, precum şi o înaltă rapiditate în gândire, dar şi în acţiune. Acest aspect celest ne va fortifica calităţile intelectuale şi ne va oferi o strălucire deosebită discursului oratoric. Este o zi în care ne putem folosi darurile raţionale în slujba unui obiectiv ambiţios, dar şi altruist.

 Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: În viaţa amoroasă veţi avea parte de o comunicare mult mai pozitivă şi sinceră cu persoana iubită. Veţi avea noroc în afaceri, în chestiuni ce ţin de litigii, dar şi alte activităţi similare.

 

TAUR: Pot apărea indicii şi veşti mai prielnice legate de starea voastră de sănătate. La locul de muncă veţi fi mai implicaţi şi mai productivi, colaborând mai facil cu colegii.

 

GEMENI: În dragoste se arată o zi favorabilă. Puteţi intra mai facil în discuţie cu persoana pe care o plăceţi şi veţi reliefa şi o atitudine mult mai convingătoare în raport cu aceasta.

 

RAC: Este o zi recomandată pentru a plănui sau efectua modificări semnificative legate de viaţa domestică şi familială. Comunicarea cu părinţii vă va fi, per general, de bun augur.

 

LEU: Veţi dispune de o acuitate mentală mai susţinută şi îi veţi impresiona pe ceilalţi cu talentul vostru oratoric. Este o zi foarte fastă pentru învăţare şi evaluări. Sunt aspectări favorabile şi pentru călătorii.

 

FECIOARA: Se arată o zi cu noroc în plan financiar. Puteţi purta unele discuţii şi negocieri de interes pentru obiectivele voastre băneşti. Vă puteţi pune în practică şi unele abilităţi sau talente mai speciale.

 

BALANŢA: Vă veţi arăta mai isteţi, adaptabili şi comunicativi. Îi veţi impresiona pe cei din jur cu calităţile voastre intelectuale şi vă veţi prezenta mai descurcaţi în treburile cotidiene.

 

SCORPION: Este o zi foarte potrivită pentru a vă dedica unor chestiuni sau afaceri mai discrete. Puteţi lectura o carte interesantă sau vă puteţi aduce în plan concret unele planuri mai controversate. Unele persoane mai dificile vă pot bârfi.

 

SĂGETĂTOR: Este un moment favorabil pentru a participa la o reuniune sau la un alt tip de întâlnire cu prietenii. Totodată, în această zi puteţi cunoaşte o persoană interesantă faţă de care veţi nutri sentimente de amiciţie.

 

CAPRICORN: Aveţi parte de o zi oportună pentru chestiuni de ordin profesional. Se poate ivi o discuţie fructuoasă cu şeful sau o veste destul de bună din punct de vedere profesional.

 

VĂRSĂTOR: Deţineţi aspectări minunate pentru călătorii sau relaţionări cu persoane de la mare distanţă. Va pot parveni şi unele veşti îmbucurătoare ce vă vor confirma o alegere de viaţă.

 

PEŞTI: În această zi se arată o stabilizare şi o întărire sub raport emoţional şi mental. Mai puteţi obține şi un câștig semnificativ în plan material. Există și un mic de risc de accidente ori incidente.

 

   Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul dispune!

 

Andrei Sora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.