E scris în stele – vineri, 12 aprilie 2024

Evenimentul astral reprezentativ al zilei este exprimat de conjuncţia planetei Mercur, în retrogradare, cu Soarele de pe zodia Berbecului. Este vorba de un marcaj astrologic destul de fast care ne va aduce o bună doză de: energie mentală, entuziasm, îndemânare, amuzament, precum şi o înaltă rapiditate în gândire, dar şi în acţiune. Acest marcaj celest ne va fortifica mai toate calităţile intelectuale şi ne va oferi o strălucire deosebită discursului oratoric. Este o zi în care ne putem folosi darurile raţionale în slujba unui obiectiv ambiţios şi altruist.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vă veţi arăta mai isteţi, adaptabili şi comunicativi. Îi veţi impresiona pe cei din jur cu calităţile voastre intelectuale şi vă veţi prezenta mai descurcăreți în treburile cotidiene.

 

TAUR: Este o zi foarte potrivită pentru a vă dedica unor chestiuni sau afaceri mai discrete. Puteţi lectura o carte interesantă sau vă puteţi pune în practică unele planuri secrete. Unele persoane vă vor bârfi.

 

GEMENI: Este un moment propice pentru a participa la o reuniune sau la un alt tip de întâlnire cu prietenii. Totodată, în această zi puteţi cunoaşte o persoană interesantă faţă de care veţi nutri sentimente de amiciţie.

 

RAC: Aveţi parte de o zi oportună pentru chestiuni de ordin profesional. Se poate ivi o discuţie fructuoasă cu şeful sau o veste chiar destul de bună din punct de vedere profesional.

 

LEU: Deţineţi aspectări minunate pentru călătorii şi relaţionări cu persoane de la mare distanţă. Va pot parveni şi unele veşti îmbucurătoare care vă vor confirma o alegere de viaţă.

 

FECIOARA: În această zi se arată o stabilizare şi o întărire în raport emoţional şi mental. Puteţi dispune şi de un profit semnificativ în plan material. Există un mic de risc de accidente ori incidente.

 

BALANŢA: În viaţa amoroasă veţi avea parte de o comunicare mult mai pozitivă şi mai sinceră cu persoana iubită. Veţi avea noroc în afaceri, în chestiuni ce ţin de litigii, dar şi alte activităţi similare.

 

SCORPION: Vor apărea indicii şi veşti mai prielnice legate de starea voastră de sănătate. La locul de muncă veţi fi mai implicaţi şi mai productivi, colaborând mai profesionist cu colegii.

 

SĂGETĂTOR: În dragoste se arăta o zi favorabilă. Puteţi intra mai facil în discuţie cu persoana pe care o plăceţi şi veţi avea şi o atitudine mult mai convingătoare în raport cu aceasta.

 

CAPRICORN: Este o zi recomandată pentru a plănui sau efectua modificări semnificative legate de viaţa domestică şi familială. Comunicarea cu părinţii vă va reliefa un plus al acestei zile.

 

VĂRSĂTOR: Veţi dispune de o acuitate mentală mai susţinută şi îi veţi impresiona pe ceilalţi cu talentul vostru oratoric. Este o zi foarte fastă pentru învăţare şi evaluări. Sunt aspectări avantajoase şi pentru călătorii.

 

PEŞTI: Se arată o zi cu noroc în plan financiar. Puteţi purta unele discuţii şi negocieri de interes pentru obiectivele voastre băneşti. Vă puteţi pune în practică şi unele abilităţi sau talente speciale.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *