E scris în stele – vineri, 15 mai 2020

Aspectarea celestă definitorie a zilei este oferită de trigonul Soarelui din Taur cu Pluton, în retrogradare, din Capricorn. Energia acestui aspect astral favorizează planurile ambiţioase si atitudinea hotărâtă. Această aspectare planetară ne vorbeşte de noţiuni ce implică: discernerea binelui de rău, reformarea şi transformarea lăuntrică, dorinţa de afirmare şi de putere, dârzenia şi tenacitatea caracterului. Aşadar, este o potrivită pentru a ne pune în practică proiectele şi ideile cele mai îndrăzneţe.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vă veţi bucura de un succes impresionant la bani! Totodată, astrele vă relevă şi mai abili şi mai competenţi în rezolvarea sarcinilor zilei. În carieră veţi face progrese categorice care vă vor întări poziţia profesională.

 

TAUR: Veţi manifesta o atitudine mai solară, chiar radiantă, dominantă şi mult mai încrezătoare în sine, fiind deosebit de admiraţi şi apreciaţi de către cei din jur. Veţi fi şi mult mai profunzi și ca şi calitate intelectuală.

 

GEMENI: Este o zi potrivită pentru autoreflexie şi analiză de sine, pentru a medita asupra situaţiei actuale în care vă aflaţi spre a găsi noi căi fiabile de vă îmbunătăţi parcursul şi calitatea vieţii. Veţi fi mai puternici şi în plan emoţional.

 

RAC: Este o zi minunată pentru reuniuni cu prietenii, fiind, cu certitudine, în centrul atenţiei. Puteţi câştiga şi amiciţia unui bărbat cu putere şi influenţă. În viaţa de cuplu veţi trăi sentimente pozitive chiar foarte profunde şi intense.

 

LEU: În această zi veţi beneficia de un succes profesional special. Mai puteţi câştiga şi respectul şi protecţia unui personaj influent pentru planurile voastre. În cele ce ţin de sănătate, astrele relevă o îndreptare chiar majoră.

 

FECIOARA: Aveţi parte de o susţinere astrală minunată pentru călătorii şi reuşită la drum lung! Totodată, este o zi bună şi pentru studiu şi evaluări. În chestiuni de ordin amoros, astrele vă prezintă extrem de carismatici şi de cuceritori.

 

BALANŢA: Aştrii zilei vă arată drept foarte ambiţioşi, realişti şi tenace în a vă bifa obiectivele scontate pentru această perioadă. Veţi mai reliefa şi o vivacitate ardentă a trărilor lăuntrice. În plan domestic veţi deţine controlul evenimentelor.

 

SCORPION: Se arată o zi chiar foarte fericită în plan marital, o relaţie bazată pe sinceritate, respect şi încredere reciprocă. Totodată, astrele relevă semne bune şi când discutăm de afaceri şi de chestiuni de ordin legal. Veţi fi şi extrem de persuasivi în comunicare.

 

SĂGETĂTOR: La locul de muncă veţi fi extraordinar de harnici şi de productivi, obţinând cu facilitate stima şi admiraţia colegilor. Se prezintă şi o îmbunătăţire în planul sănătăţii. În chestiuni financiare veţi fi extrem de pragmatici.

 

CAPRICORN: Este o zi de bun augur pentru dragoste, distracţie şi recreere, fiind foarte împliniţi şi satisfăcuţi de ipostazele zilei. Este o zi oportună şi pentru chestiuni de tip speculativ. Determinarea, vitalitatea şi şarmul vă vor însoţi pe parcursul zilei.

 

VĂRSĂTOR: Este un moment deosebit de constructiv pentru a vă dedica unor sarcini şi activităţi ce ţin de ipostaza domestică ori de cea familială. Astrele vă mai arată şi mult mai concentraţi şi rezistenţi în plan interior.

 

PEŞTI: Această zi vă rezervă o comunicare deosebit de eficientă cu cei din jur. Totodată, este foarte probabil să primiţi şi nişte veşti benefice pentru intenţiile voastre. Este şi o zi utilă pentru a face progrese concrete spre atingerea propriilor aspiraţii.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, însă omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *