E scris în stele – vineri, 17 decembrie 2021

Aspectarea astrologică principală a zilei este redată de către opoziţia Lunii de pe Gemeni cu planeta Marte de pe Săgetător. Această manifestare astrală zbuciumată ne vorbeşte de: irascibilitate, agresivitate, imprevizibilitate, impulsivitate şi nesinceritate. Cea mai bună metodă de echilibrare a acestor tendinţe primejdioase ale zilei stă în dezvoltarea şi expresia, atât interioară, cât şi exterioară, a unor trăsături pozitive ca şi: îndrăzneala, curajul, fermitatea, ambiţia, hotărârea şi rezistenţa. Astfel, vom putea depăşi cu succes mai toate provocările acestei zile!

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astrele vă pot indica o doză mai înaltă de stres. Aşadar, luaţi toate activităţile pe rând şi nu clacaţi! Se pot prezenta şi unele amânări sau dificultăţi legate de evaluări sau de călătorii. Fiţi mai diplomaţi în discurs!

 

TAUR: Fiţi mult mai economi şi prevăzători în chestiuni de ordin material! Încercaţi să amânaţi achiziţiile importante pentru o altă zi. Astrele pot indica şi un risc mai semnificativ de incidente, aşadar fiţi mai grijulii.

 

GEMENI: Încercaţi să căutaţi un echilibru, un compromis în relaţiile cu cei din jur. Temperaţi-vă pornirile maliţioase şi afişaţi o abordare mai justă. În cuplu vă puteţi lovi de o atitudine mai radicală a persoanei dragi.

 

RAC: În această zi va trebui să faceţi faţă unor întâmplări mai agasante şi dificile. O femeie mai tânără poate încerca să vă umilească în ochii apropiaţilor. Ar fi indicat să vă îngrijiţi mai mult de sănătate.

 

LEU: Se pot prezenta unele dezamăgiri din partea unuia sau a mai multor prieteni. Încercaţi să nu puneţi la suflet aceste decepţii şi treceţi mai departe. Se pot releva şi unele probleme în viaţa amoroasă.

 

FECIOARA: Această zi vă poate aduce unele lezări semnificative în plan profesional. Se poate arăta un conflict subiectiv cu şefii sau o pierdere a reputaţiei. Fiţi mai atenţi şi în legătură cu unele probleme familiale.

 

BALANŢA: Nu este o zi indicată pentru călătorii şi examinări. Dacă aveţi programat un drum mai lung, amânaţi-l sau, măcar, încercaţi să fiţi ceva mai atenţi. Vă pot parveni, de la depărtare, şi unele veşti mai puţin favorabile.

 

SCORPION: Ar fi recomandat să încercaţi să evitaţi orice tip de exces şi să fiţi mai precauţi în chestiuni de ordin material. Există și un ușor risc de incidente, aşadar păziţi-vă mai bine!

 

SĂGETĂTOR: În viaţa de cuplu vă puteţi lovi de unele supărări, precum şi de alte deranjamente, cauzate de către persoana de cuplu. În afaceri, dar şi în chestiuni legale, se arată o doză ridicată de neşansă, deci fiţi ceva mai prudenți.

 

CAPRICORN: La locul de muncă veţi întâmpina unele sarcini ceva mai dificil de gestionat. Totodată, se pot manifesta și unele neajunsuri legate de starea de sănătate. Atenţie la modul de conlucrare cu colegii!

 

VĂRSĂTOR: În viaţa de cuplu pot apărea unele situaţii limită ce vă pot strica ziua. Încercaţi să adoptaţi o atitudine mai detaşată şi nu fiţi conflictuali. Încercaţi să vedeţi situaţia, mai clar, şi din unghiul persoanei de alături.

 

PEŞTI: Se pot prezenta unele probleme mai sensibile legate de cămin, dar şi de un părinte. Fiţi mai atenţi în chestiunile profesionale, deoarece unele personaje abuzive cu putere vor încerca să vă şicaneze.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul este cel ce dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.