E scris în stele – vineri, 21 iulie 2023

Aspectul astral central al zilei este redat de opoziţia lui Marte de pe Fecioară cu Saturn, în retrogradare, de pe Pești. Această configuraţie celestă ne poate aduce: supărări, cruzime, ranchiună, cinism şi necinste. Soluţia temperării acestor energii mai negative stă în dezvoltarea personală a unor calităţi ce ţin de: seriozitate, responsabilitate, concentrare şi hotărâre. Este foarte important ca în această zi să acţionăm lucid pentru a nu cădea în capcana impulsivităţii şi a nesăbuinţei!

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Este nevoie de mult mai multă atenţie la locul de muncă. Pot apărea dificultăţi semnificative legate de gestionarea sarcinilor sau chiar răutăţi din partea unor colegi. Vi se pot prezenta şi unele afecţiuni ale stării de sănătate cumva mai severe.

 

TAUR: Astrele vă indică unele evenimente mai puţin îmbucurătoare în dragoste şi în chestiunile ce ţin de disponibilitate sentimentală. Vi se pot ivi şi unele probleme legate de cei mici din familie. Planurile voastre de viitor pot cunoaşte un regres semnificativ.

 

GEMENI: Fiţi mai atenţi la potențiale necazuri ce ţin de cămin ori de un părinte. Nu este un moment de bun augur pentru tranzacţii de ordin patrimonial. Vi se pot prezenta şi unele ratări sau supărări legate de marile voastre obiective profesionale.

 

RAC: Evitaţi, cu orice preţ, să intraţi în conflict cu cei din jur. Controlaţi-vă pornirile impulsive şi daţi dovadă de mai multă maturitate. Studiul, evaluările şi călătoriile vă pot fi destul de problematice în această zi.

 

LEU: Ar fi recomandat să suflaţi până şi în iaurt atunci când vine vorba de bani. Ţineţi-vă sub control bugetul şi nu realizaţi tranzacţii importante. Există şi un risc de pierdere ale obiectelor personale. Atenţie şi la unele mici incidente!

 

FECIOARA: Depăşiţi-vă orice stare de nervi, toane sau încrâncenare! Căutaţi, pe cât posibil, să aveţi o atitudine mai amiabilă şi mai constructivă. În cuplu, dar şi în afaceri ori chestiuni legale, vi se arată cam multă neşansă.

 

BALANŢA: În această zi vă cam pasc destul de multe probleme şi ghinioane. Aşadar, ar fi foarte indicat să fiţi mult mai calmi şi mai atenţi pe tot parcursul acestei zile. Vi se mai pot reliefa şi unele probleme ce ţin de lucru sau de sănătate.

 

SCORPION: Astrele vă indică unele potențiale neplăceri semnificative în relaţia cu prietenii. Dacă apare vreo ceartă mai puternică, ar fi recomandat să încercaţi să aplanaţi rapid și cu tact situaţia. Vi se arată provocări şi în dragoste sau în relaţia cu copiii.

 

SĂGETĂTOR: Este o zi a pericolelor din punct de vedere profesional, riscând o lezare a imaginii publice ori chiar a statutului social. Deci, fiţi mai prudenți spre a tempera energiile zilei! Vi se pot prezenta şi unele probleme ce ţin de casă ori de familie.

 

CAPRICORN: Astrele vă prezic un moment cam nefast legat de călătorii sau de alte contacte cu persoane din străinătate ori care călătoresc des în afara ţării. Este și o zi în care trebuie să vă dovediţi abilitatea şi versatilitatea comunicaţională.

 

VĂRSĂTOR: Vi se pot releva unele dificultăţi mari în treburile ce ţin de bani. Aşadar, fiţi mult mai atenţi la buzunar! Aveți și un risc mai ridicat de accidente! Fiţi și ceva mai optimişti şi încrezători în sine.

 

PEŞTI: În viaţa de cuplu pot apărea unele episoade turbulente. Trataţi-le cu mai multă dedicare şi sensibilitate afectivă şi poate le veţi și depăşi facil! Controlaţi-vă pornirile păguboase şi fiţi mai atenţi în afaceri, dar şi în chestiuni de ordin legal.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *