E scris în stele – vineri, 31 iulie 2020

Unghiul astrologic determinant al zilei este prezentat de trigonul lui Mercur din Rac cu Neptun, în retrogradare, din zodia Peştilor. Expresia acestei manifestări planetare este una foarte interesantă, determinând evenimente subtile, însă revelatoare în plan spiritual. Această poziţionare astrologică ne oferă inspiraţie, clarviziune şi intuiţie, însă şi talente şi aptitudini ce ţin de o fină şi sensibilă cunoaştere intelectuală, raţională. Astfel, este vorba de un aspect celest ce ne îndrumă spre cercetare spirituală, dar şi ocultă, precum şi spre sublimarea trăirilor noastre interioare prin artă, muncă creativă ori abordări de ordin literar.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Discuţiile cu membrii familiei se vor dovedi lămuritoare. Este o zi cu noroc şi pentru cei ce schimbă casa. Divinitatea vă va ocroti într-un mod discret şi veţi reliefa și o abordare mai intuitivă, mai profundă asupra vieții.

 

TAUR: Inteligenţa, elocvenţa şi acuitatea mentală vă vor fi aliaţi per totalul zilei. Veţi afişa o atitudine idealistă şi subiectivă în raport cu prieteniile. Se mai poate să obțineți amiciția unei persoane sensibile și spirituale.

 

GEMENI: Puteţi beneficia de o compensare financiară în urma angajării în unele activităţi de ordin comercial sau intelectual. Superiorii de ordin ierarhic vă vor privi cu mai multă apreciere şi simpatie.

 

RAC: Se arată că in această zi veţi performa pe mai toate planurile, dând dovadă de iscusinţă şi abilitate. Puteţi resimţi şi o dispoziție mentală pentru unele contemplări de ordin etic, spiritual.

 

LEU: Este un moment grozav pentru cercetări şi investigaţii cu tentă discretă, ascunsă. Veţi afla un şi secret delicios. Se pot ivi şi unele oportunităţi neobişnuite, speciale de câştig material.

 

FECIOARA: Puteţi avea parte de întâlniri şi alte evenimente interesante, recreative alături de prieteni, amici. Relaţia cu persoana iubită va cunoaşte o frumoasă manifestare tandră, sensibilă şi delicată.

 

BALANŢA: Ar fi indicat să tatonaţi unele posibilităţi de îmbunătăţire a condiţiei profesionale. Comunicarea cu şefii se va efectua cumva mai franc. Veţi avea parte şi de o ameliorare a problemelor ce ţin de sănătate.

 

SCORPION: Aveţi parte de o susţinere celestă pozitivă pentru studiu, examinări, dar şi călătorii pe distanţe lungi. Viaţa amoroasă vă va dărui motive temeinice de satisfacţie şi împlinire sufletească.

 

SĂGETĂTOR: Veţi purta unele discuţii constructive legate de un împrumut, de o creditare ori de o restituire. Raporturile familiale vă vor conferi o stare interioară de pace şi de calmitate.

 

CAPRICORN: Este o perioadă de mare succes pentru negocieri şi înțelegeri legale. Comunicarea cu persoana iubită va cunoaşte un progres evident. Discursul acestei zile vă va surprinde cumva mai idelişti, afectivi şi meditativi.

 

VĂRSĂTOR: Starea de sănătate vă va oferi unele semne de îmbunătăţire. La job vă veţi achita cu isteţime de sarcinele repartizate. Se pot ivi şi unele şanse deosebite de succes material, bănesc.

 

PEŞTI: Se arată discuţii plăcute şi interesante cu persoana iubită. Veţi mai prezenta şi un aer intelectual pe parcursul zilei. Omenia, altruismul, caritatea şi respectul pentru ceilalţi vă vor fi calităţi definitorii.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi mereu dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *