Fonduri europene pentru infrastructura din educație

Municipalitatea de la Deva acordă o atenție deosebită sectorului educațional. De această dată se are în vedere implementarea proiectului de „Reabilitare / reconversie / extindere / construire infrastructură educațională în Deva, Aleea Viitorului nr.9, în vederea modernizării și echipării infrastructurii educaționale pentru educația timpurie preșcolară”. Pentru început a fost scos la licitație contractul de servicii de elaborare a documentaţiilor tehnico-economice, caiete de sarcini, documente pentru avize, verificare tehnică, asistență tehnică din partea proiectantului.

”Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea calității infrastructurii în vederea asigurării accesului sporit la educație timpurie și sprijinirea participării părinților pe piața forței de muncă în municipiul Deva (…). Se dorește extinderea clădirii cu un corp P+1 cu funcțiunea de grădiniță. Actualul corp se transformă în sală de mese pentru copii”, arată documentul.

Proiectul este finanțat din bani europeni, prin Programul Operațional Regional. Ofertele se depun până în data de 17 august. Două luni de la data atribuirii contractului are la dispoziție firma câștigătoare să întocmească documentațiile.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *