Premii pentru campionii căsniciei

Vârstnicii din Petrila vor fi premiați de Primăria și Consiliul Local. Este vorba de familiile care aniversează 50, respectiv 60 de ani de căsnicie, dar și persoanele care au ajuns la vârsta de 100 de ani. Pentru aceste persoane va fi organizat un eveniment special, în cadrul căruia le vor fi înmânate premiile.

“Având în vedere faptul că în orașul nostru avem numeroase familii care pe parcursul acestui an vor împli 50 ani, respectiv 60 ani de la căsătorie, precum și persoane care vor împlini vârsta de 100 de ani, pentru orașul Petrila, aniversarea acestora a devenit o tradiție propun ca pentru marcarea acestor evenimente pe lângă tradiționala sărbătorire să se aloce o sumă care să vină în ajutorul acestor familii”, spune Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.

Sumele de care vor beneficia vârstinicii diferă. Astfel, cuplurile care aniversează 50 de ani de căsnicie vor primi 500 de lei, în timp ce familiile care au ajuns la 60 de ani de căsnicie vor primi 600 de lei. Persoanele care aniversează 100 de ani de viață vor primi câte 1000 de lei.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *