E scris în stele – duminică, 16 decembrie 2018

Unghiul astral major al zilei este realizat de sextilul planetei Venus din Scorpion cu Saturn din Capricorn. Poziţia planetară evocată ne va spori toate calităţile ce ţin de: seriozitate, statornicie, responsabilitate, încredere de sine, tact şi diplomaţie. Construcţia personală a acestor virtuţi ne va oferi oportunitatea unor succese impresionante ce ne vor clădi un caracter integru şi o reputaţie impecabilă.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vi se poate ivi o reuşită superbă în plan financiar. Veţi manifesta şi trări emoţionale mult mai intense şi creative. Planul social al zilei vă indică ca având parte de o izbândă pur şi simplu admirabilă.

 

TAUR: Astrele vă relevă o zi fructuoasă pentru contracte şi alte înţelegeri. Totodată, în cele ce ţin de cuplu se vor arăta satisfacţii deosebite. Este o zi fastă şi pentru colaborări serioase cu persoanele aflate la mare depărtare.

 

GEMENI: La locul de muncă veţi reliefa o aură de autoritate şi de competenţă. Se mai relevă şi progrese semnificative în privinţa sănătăţii. Puteţi beneficia şi de un împrumut, o creditare sau un alt tip de aranjament financiar.

 

RAC: Veţi avea parte de o zi numai bună pentru distracţie şi recreere. Se mai arată şi trăiri sublime în viaţa sentimentală. Raporturile de afaceri şi cele ce ţin de contracte se vor dovedi serioase şi stabile.

 

LEU: Este o zi nemaipomenită pentru a dispune unele reamenajări legate de  casă. Familia vă va oferi o deosebită satisfacţie per ansamblul acestei zile. La locul de muncă competenţa voastră îi va impresiona pe colegi.

 

FECIOARA: Aveţi parte de o grozavă susţinere astrală în plan intelectual şi comunicaţional. Veţi avea succes şi când discutăm de călătorii. Raporturile sentimentale vor cunoaşte o ancorare, un angajament serios.

 

BALANŢA: Vi se poate ivi o oportunitate minunată de reuşită financiară. Este un moment potrivit pentru a vă consolida relaţia cu o persoană mai în vârstă din familie. Veţi manifesta şi o atitudine mai nostalgică.

 

SCORPION: Bucuria, popularitatea, vitalitatea şi succesul vă vor încununa ziua. Veţi afişa o atitudine perseverentă şi pragmatică în discursul acestei zile. Este o zi prielnică şi pentru evaluări şi alte activităţi asemănătoare.

 

SĂGETĂTOR: Astrele vă propun o mai fină analiză de sine, fiind preconizată o zi utilă pentru introspecţie. Vă puteţi cultiva şi unele aptitudini de ordin practic. Se mai poate prezenta şi o reuşită financiară.

 

CAPRICORN: Este o zi benefică pentru evenimente publice. Vă puteţi baza pe susţinerea certă a unui prieten cu autoritate. Seriozitatea, discreţia, responsabilitatea şi pragmatismul vă vor însoţi pe parcursul zilei.

 

VĂRSĂTOR: Aveţi parte de un moment splendid în ipostaza carierei şi a reuşitei sociale, putându-se anunţa chiar şi o promovare. Starea de sănătate va face paşi încurajatori înspre remediere.

 

PEŞTI: Vă pot parveni unele veşti încântătoare de la mare distanţă. Totodată, este chiar favorabilă şi pentru călătorii. Se mai prezintă şi şansa aducerii în plan concret a unui deziderat mai vechi.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *