E scris în stele – duminică, 16 septembrie 2018

Aspectul astrologic reprezentativ al zilei este înfăptuit de sextilul lui Mercur din semnul celest Fecioarei cu planeta Jupiter din zodia Scorpionului. Această poziţionare astrologică ne va oferi: inspiraţie, viziune globală şi o impecabilă intuiţie. Este un aspect celest care ne îndrumă, într-un mod cu totul natural, spre cercetare intelectuală, spirituală, dar şi ocultă, precum şi spre sublimarea trăirilor noastre interioare prin artă, muncă creativă sau unele abordări de ordin literar. Per ansamblu, energia acestei aspectări a corpurilor cereşti are menirea de a ne apropia de scopul spiritual al existenţei fiecăruia, al evoluţiei noastre aflate dincolo de dimensiunea aparenţelor lumii moderne triviale, în cea a sufletului şi a eternului divin.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi resimţi o ameliorare în cele ce ţin de starea de sănătate. La job vă veţi achita de sarcini prin metode şi modalităţi mai isteţe şi mai rapide. Divinitatea vă va proteja de marile pericole ale zilei.

 

TAUR: Graţie carismei şi deschiderii mentale, veţi fi constant în centrul atenţiei, fiind apreciaţi pentru darurile voastre. Este o zi fastă şi pentru demersuri speculative. În dragoste vi se preconizează o zi excelentă.

 

GEMENI: Astrele relevă o comunicare clară cu membrii familiei. Este un moment oportun pentru a realiza planuri legate de ipostaza domestică. Aştrii zilei mai rezumă şi o imbunătăţire majoră a stării de sănătate.

 

RAC: Vă veţi arăta mai sociabili, comunicativi şi extraordinar de inteligenţi. Vă veţi atinge obiectivele când discutăm de călătorii şi de drumuri scurte. Veţi mai avea parte şi de evenimente mai tandre în viaţa amoroasă.

 

LEU: Discuţiile legate de bani ori de alte resurse se vor arăta de succes. Vă puteţi descoperi şi potenţă unele talente de ordin intelectual, comunicaţional sau literar. Viaţa familială vă va oferi motive de satisfacţie şi de împlinire.

 

FECIOARA: Vă veţi reliefa mai comunicativi, mai ageri mental şi mai deschişi spre idei noi. Este o zi potrivită pentru a vă ocupa de obiective ce necesită sarcini în paralel. Este o zi chiar agreabilă şi pentru călătorii.

 

BALANŢA: Misterele, enigmele şi ocultul vă vor atrage interesul, fiind o zi potrivită pentru îndeletniciri mai secretoase, ascunse. Puteţi avea parte şi de unele întâmplări mai ciudate. Se poate ivi şi un noroc colosal la bani!

 

SCORPION: Veţi lega o prietenie cu o persoană foarte isteaţă şi naturală. Vă poate parveni şi o veste interesantă despre un prieten. Veţi da dovadă de înţelepciune, omenie şi altruism în acţiunile şi-n activităţile zilei.

 

SĂGETĂTOR: Vă pot parveni unele veşti profesionale excelente. Veţi beneficia şi de unele circumstanţe ce vă vor atrage admiraţia publicului. Este un moment pozitiv pentru a ajuta dezinteresat persoane aflate în mare nevoie.

 

CAPRICORN: Aveţi parte de influenţe astrale foarte fericite pentru călătorii la mare depărtare. Puteţi primi şi ceva veşti importante din străinătate. Prietenii vă vor ajuta enorm, oferindu-vă toată susţinerea de care aceştia dispun.

 

VĂRSĂTOR: În această zi puteţi avea parte de negocieri de succes legate de un împrumut, de o restituire sau de un ajutor financiar. În cele ce ţin de latura publică, astrele vă relevă indicii de reuşită şi împlinire profesională.

 

PEŞTI: Veţi comunica fără cusur în relaţia cu persoana de alături. Este un perioadă optimă şi pentru demersuri ce ţin de afaceri şi de înţelegeri. Raporturile cu persoanele din străinătate se vor arăta amiabile şi generoase.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.