E scris în stele – duminică, 2 februarie 2020

Aspectarea astrologică determinantă a zilei este redată de sextilul planetei Venus din Pești cu Pluton din Capricorn. Energia acestui aspect astral favorizează planurile ambiţioase si atitudinea decisă. Această aspectare planetară ne vorbeşte de noţiuni ce implică: intensitate afectivă, magnetism social, senzualitate, erotism, discernerea binelui de rău, reformarea şi transformarea lăuntrică, dorinţa de afirmare şi de putere, dar și dârzenia şi tenacitatea firii.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Este o zi mai potrivită pentru odihnă şi destindere. Veţi fi extrem de ambiţioşi în plan profesional şi veţi beneficia de susţinerea şi încrederea unor persoane cu autoritate.

 

TAUR: Stelele zilei vă propun activităţi recreative alături de prieteni şi de cei apropiaţi. Se prevăd şi unele revelaţii profunde în cele ce ţin de spiritualitate, dar și de sfera ideilor si a principiilor de viață.

 

GEMENI: Este un moment chiar destul de bun în cele ce ţin de carieră. Veţi mai dispune şi de o energie interioară fantastică, fiindu-vă relativ lesne să vă depășiți mai orice impediment personal.

 

RAC: Veţi avea parte de spor în toate chestiunile ce ţin de învăţătură şi de evaluări. Este o zi favorabilă şi pentru călătorii şi relaxare. Este un moment extraordinar și pentru a vă impune în mediul de afaceri.

 

LEU: S-ar prea putea ca astăzi să vă fie mai lesne în a vă regăsi echilibrul emoţional, afectiv. Se mai poate prezintă şi o regenerare, o curare consistentă a stării de sănătate!

 

FECIOARA: Aveţi parte de o zi minunată în planul cuplului. Este o zi favorabilă şi în afaceri. Totodată, veţi fi şi extrem de competitivi şi asertivi în raporturile generale.

 

BALANŢA: Starea de sănătate vă va oferi o îmbunătăţire. La locul de muncă vă puteţi aştepta la unele sarcini cumva mai satisfăcătoare. Este şi un moment favorabil pentru a vă întări influenţa în sânul familiei.

 

SCORPION: Veţi fi mai sensibili, romantici şi idealişti. Ar fi indicat să vă orientaţi înspre activităţi ce presupun persuasiune şi fermitate în cele ce ţin de comunicarea uzuală sau de negocieri.

 

SĂGETĂTOR: Familia vă va oferi o stare de linişte şi de împăcare sufletească. Este o zi favorabilă pentru a vă ocupa de multe dintre treburile domestice necesare casei. În plan financiar se pot ivi unele oportunităţi de înavuţire.

 

CAPRICORN: Veţi fi mai comunicativi şi mai dispuşi provocărilor de ordin intelectual. Este o zi bună pentru a vă reforma în plan lăuntric, pentru a vă regăsi pe sine, dar şi pentru a vă extinde reţeaua de influenţă.

 

VĂRSĂTOR: În această zi vi se pot reliefa unele posibilităţi bunicele de câştig. Deci, fiţi mult mai atenţi la aceste oportunităţi! Starea voastră de sănătate va cunoaşte o stabilizare destul de fericită.

 

PEŞTI: Astrele vă indică cumva mai idealişti, poetici şi visători. În prietenii se redă că puteţi beneficia de patronajul unei persoane foarte influente care vă va susține categoric.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *